GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα πρόσκληση ΕΣΠΑ για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Παρεμβάσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης του κτιριακού δυναμικού και του εξοπλισμού υγείας σε όλες τις βαθμίδες, συμπεριλαμβανομένου και ...


Παρεμβάσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης του κτιριακού δυναμικού και του εξοπλισμού υγείας σε όλες τις βαθμίδες, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα της Δημόσιας Υγείας.

Ενδεικτικά αναφέρονται, η προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τη κάλυψη των αναγκών σε Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας, Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, χειρουργείων, υπέρηχων, μαστογράφων κλπ. αλλά και ανάπτυξη εξειδικευμένων υπηρεσιών φροντίδας υγείας.

Θα ενισχυθούν κατά προτεραιότητα οι υποδομές υγείας περιοχών όπου εντοπίζεται σοβαρή υστέρηση και υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους κατοίκους τους. Νέες υποδομές και εξοπλισμός θα επιλέγονται μετά από αιτιολόγηση στη βάση της χαρτογράφησης των υφιστάμενων υποδομών και των αναγκών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και, σε συνεργασία με τον αρμόδιο φορέα τομεακής πολιτικής, Υπουργείο Υγείας, θα εξασφαλίζεται ότι είναι σύμφωνες με την ασκούμενη πολιτική.

Σε ποιους απευθύνεται
  • 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας & Θράκης
  • Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Δράμας
  • Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου
  • Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας
  • Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής
  • Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης
  • Δήμοι Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
  • Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου με συναφείς καταστατικούς σκοπούς
  • Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
  • Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
  • Υπουργείο Υγείας

Περίοδος υποβολής από 1/10/2019 έως 15/5/2020
Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/

Επισημαίνεται ότι η πρόταση υποβάλλεται στο ΟΠΣ ΕΣΠΑ από τον νόμιμο εκπρόσωπο του Δικαιούχου ή του κύριου Δικαιούχου [στην περίπτωση υλοποίησης της πρότασης έργου (πράξης) από πολλαπλούς Δικαιούχους] (ατομικός λογαριασμός χρήστη του νόμιμου εκπροσώπου). Ο Δικαιούχος μετά την επιτυχή υποβολή της πρότασης ενημερώνεται σχετικά μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ.

Σε περιπτώσεις εγγράφων, για τα οποία δεν είναι τεχνικά εφικτή η ηλεκτρονική επισύναψη/υποβολή (π.χ. χάρτες, σχέδια, κλπ), ο δικαιούχος υποχρεούται να τα αποστείλει στην «ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ» στη διεύθυνση Ηροδότου 28, Κομοτηνή 691 32 εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασης από τον Δικαιούχο.

Περιοχή εφαρμογής
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Όροι και προϋποθέσεις
Αναπόσπαστο στοιχείο της πρότασης αποτελούν τα παρακάτω δικαιολογητικά/έγγραφα, τα οποία συνοδεύουν το Αναπόσπαστο στοιχείο της πρότασης αποτελούν τα παρακάτω δικαιολογητικά/έγγραφα, τα οποία συνοδεύουν το Τεχνικό Δελτίο Πράξης :
02. Τεχνικό Δελτίο Πράξης
  1. Στοιχεία που τεκμηριώνουν την αρμοδιότητα του δικαιούχου
  2. Απόφαση Αρμόδιου Συλλογικού Οργάνου για την υποβολή της πρότασης και την ανάληψη του κόστους λειτουργίας και συντήρησης των παραδοτέων της
  3. Προγραμματική σύμβαση, εφόσον απαιτείται
  4. Κανονιστικό πλαίσιο ορισμού του φορέα λειτουργίας και συντήρησης της πράξης
  5. Αποτελέσματα έρευνας αγοράς και σχετική τεκμηρίωση για υποέργα προμηθειών, εφόσον απαιτείται
  6. Τεύχη Δημοπράτησης (Σχέδιο ή Εγκεκριμένα Τεύχη)
  7. Εκθεση τεκμηρίωσης εξασφάλισης της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία
  8. Πίνακας αποτύπωσης των αναγκαίων, τεχνικών υποστηρικτικών μελετών και της ωρίμανσης Πράξης: με υποχρέωση υποβολής όλων των αναφερόμενων εγγράφων
  9. Πίνακας αποτύπωσης των αδειών και εγκρίσεων του συνόλου της πράξης και του βαθμού προόδου αυτής: με υποχρέωση υποβολής όλων των αναφερόμενων εγγράφων
  10. Διοικητική Ικανότητα / Οργανωτική Δομή και Διαδικασίες
  11. Διοικητική Ικανότητα / Διαδικασίες διαχείρισης και υλοποίησης έργων
  12. Επιχειρησιακή ικανότητα / Ομάδα Εργου & Υοποίηση συναφών Έργων
  13. Επιχειρησιακή ικανότητα / Εμπειρία στην υλοποίηση συναφών έργων

Λοιπά έγγραφα: Έγκριση σκοπιμότητας.Τα συνοδευτικά δικαιολογητικά/ έγγραφα, υποβάλλονται σε μορφή αρχείου τύπου pdf, ως συνημμένα στο ΤΔΠ. Η ανάλυση για τον υπολογισμό των καθαρών εσόδων υποβάλλεται σε μορφή αρχείου Excel.

Προϋπολογισμός € 15.000.000


Δεν υπάρχουν σχόλια