GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Καβάλας λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης βλάβης του δικτύου Ο.Τ.Ε

Τον περιορισμό κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ενταύθα οδό Σαππαίων, στο δυτικό τμήμα αυτής, στο ύψος της οδού Νιόβης, λόγω αποκα...


Τον περιορισμό κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ενταύθα οδό Σαππαίων, στο δυτικό τμήμα αυτής, στο ύψος της οδού Νιόβης, λόγω αποκατάστασης βλάβης του δικτύου Ο.Τ.Ε. την Πέμπτη 26-09-2019, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

-Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομείναν οδόστρωμα, με την τοποθέτηση κατάλληλη σήμανσης και την παρουσία σημαιοφόρου.

Με ευθύνη του αρμόδιου φορέα για την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους χρήστες της οδού, ενώ η σήμανση να τοποθετηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 «Τροποποιήσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ.» και την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502/2003/9-7-2003 Απόφαση Υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Φ.Ε.Κ. 946-Β΄).

Το πιο πάνω μέτρο είναι προσωρινό και παύει να ισχύει μετά το πέρας των εργασιών, ενώ δύναται να παραταθεί η ισχύς του σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια