GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στη δυτική είσοδο της πόλης ο π. Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Με αφορμή επανειλημμένα δημοσιεύματα στη δυτική είσοδο της πόλης βρέθηκε και σήμερα το μεσημέρι ο π. Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρ...



Με αφορμή επανειλημμένα δημοσιεύματα στη δυτική είσοδο της πόλης βρέθηκε και σήμερα το μεσημέρι ο π. Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε ότι το συγκεκριμένο τμήμα οδού δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία, έπειτα από τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί μέρος του έργου για την αποκατάσταση και τη βελτίωση της βατότητας του οδικού δικτύου της Ξάνθης. Στην περιοχή προηγήθηκε, χρηματοδοτούμενο και ήδη δημοπρατούμενο έργο από τη ΔΕΥΑΞ για την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού υδροδότησης της πόλης μας. Με την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης σε κάθε περιοχή, υποχρέωση του αναδόχου του έργου είναι επίσης και η ανύψωση των φρεατίων και η αποκατάσταση των διαγραμμίσεων για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας.

Το συνολικό έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου με προϋπολογισμό περίπου 2 εκ. ευρώ που αφορά αρκετά τμήματα οδών που έχριζαν αποκατάστασης τόσο στην αστική περιοχή όσο και περιφερειακά μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε την προηγουμένη αυτοδιοικητική περίοδο. Το συγκεκριμένο έργο αποκατάστασης οδοστρωμάτων δεν έχει ολοκληρωθεί, συνεχίζεται την επόμενη περίοδο και ακολουθούν παρεμβάσεις και σε άλλες οδούς της αστικής περιοχής που ορισμένες, κατά γενική ομολογία, έχουν να αποκατασταθούν τουλάχιστον 2 δεκαετίες.

Η δυτική είσοδος της πόλης όπως και τμήματα άλλων οδών που παρουσίαζαν φθορές δεν είχαν προβλεφθεί στην αρχική μελέτη αποκατάστασης οδοστρωμάτων και ενσωματώθηκαν στη συνέχεια. Ταυτόχρονα και πριν την ολοκλήρωση του υφιστάμενου προγράμματος, εκπονείται από την αρχή του 2019 νέα μελέτη με σκοπό την αποκατάσταση και άλλων οδών που παρουσιάζουν φθορές για την βελτίωση της καθημερινότητάς όλων των πολιτών.

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος







Δεν υπάρχουν σχόλια