GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο Xanthi FC Arena πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής την Κυριακή (29/9, 17:0...


Στο Xanthi FC Arena πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής την Κυριακή (29/9, 17:00, εισιτήρια διαρκείας, εισιτήρια μεμονωμένα) με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου. Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες σε θέματα τακτικής, στατικές φάσεις αλλά και στο «διπλό» σε γήπεδο προσαρμοσμένων διαστάσεων πριν το 2ο φετινό εντός έδρας παιχνίδι. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τις νίκες με ΑΕΚ, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης προέρχεται από ήττα στη Λάρισα και θέλει να προσθέσει κι άλλους βαθμούς στους 9 που έχει αυτή τη στιγμή στον σχετικό πίνακα.

Στο ημίχρονο του αγώνα της 5ης αγωνιστικής η ξανθιώτικη ομάδα θα τιμήσει τον Κώστα Φλίσκα για την πολυετή προσφορά του.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ισπανού προπονητή για την αναμέτρηση με τον Βόλο: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Ντίρεσταμ, Φασίδης, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Σόσα, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μουλέν, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Πολέττο, Εντουάρντο, Ρενέλα, Φοσέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια