GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γενική Συνέλευση εμποροϋπαλλήλων στην Κυριακή στο Εργατικό Κέντρο

Η κυβέρνηση δίνει τα ρέστα της σε ένα κρεσέντο παραπληροφόρησης και αντιστροφής της πραγματικότητας για να περιορίσει τις αντιδράσεις ...


Η κυβέρνηση δίνει τα ρέστα της σε ένα κρεσέντο παραπληροφόρησης και αντιστροφής της πραγματικότητας για να περιορίσει τις αντιδράσεις των εργαζομένων στο πολυνομοσχέδιο που το ονομάζει αναπτυξιακό, αλλά στην ουσία περιέχει αντεργατικά μέτρα που κλιμακώνουν την επίθεση στους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις, στα σωματεία και τη συνδικαλιστική δράση.

Στη προσπάθειά της αυτή έχει συμμάχους την εργοδοσία, αλλά και τη συνδικαλιστική μαφία στη ΓΣΕΕ, τους καλοθελητές στα διάφορα ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε αναγκαία την ενημέρωση των συναδέλφων σε σχέση με το πολυνομοσχέδιο και την οργάνωση της απάντησής μας, την κλιμάκωσή της μετά και την πετυχημένη πρώτη απάντηση που δώσαμε με την απεργιακή συγκέντρωση στις 24 Σεπτέμβρη.

Προτείνουμε τη συμμετοχή του σωματείου μας στην απεργία της Τετάρτης 2 Οκτώβρη και καλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση όλα τα μέλη του σωματείου αλλά και κάθε εργαζόμενο που θέλει να ενημερωθεί, να γνωρίσει το σωματείο και τη δράση του, που θέλει να μεταφέρει το τι συμβαίνει σε κάθε τόπο δουλειάς, που θέλει να γίνει μέλος του σωματείου μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 11:00πμ
ΣΤΟΝ 1o ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΒΡΟΥ (ΛΕΩΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 372)

Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, σύγχρονα δικαιώματα!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια