GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μετά το ρεπό της Τρίτης και τις ανάσες ξεκούρασης, η Xanthi FC την Τετάρτη είχε διπλή προπόνηση. Τόσο το πρωινό, όσο και το απόγευμα...


Μετά το ρεπό της Τρίτης και τις ανάσες ξεκούρασης, η Xanthi FC την Τετάρτη είχε διπλή προπόνηση. Τόσο το πρωινό, όσο και το απόγευμα στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε πολλούς τομείς, εστιάζοντας την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, αυτό της Κυριακής (22/9) με αντίπαλο την Λάρισα εκτός έδρας.

Ο Κίκο Ραμίρεθ ανέλυσε το σκεπτικό του για το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας, σ’ αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δείχνοντας συγκεκριμένες φάσεις στην προβολή βίντεο ενώ στη συνέχεια ζήτησε αποτελεσματικότητα στις ασκήσεις στο γήπεδο. Προθέρμανση, ενδυνάμωση, ταχυδύναμη, passing game, pressing, transition, τακτική και τελειώματα φάσεων ήταν μερικοί από τους τομείς που δούλεψε η ξανθιώτικη ομάδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μπαξεβανίδης, ενώ ο Βασίλης Φασίδης σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς.

Διαιτητής του αγώνα στο AEL FC Arena ορίστηκε να είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας) με α’ βοηθό τον Τρύφωνα Πετρόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας), β’ βοηθό τον Κώστα Καλαμπόκη (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), 4ο διαιτητή τον Πολυχρόνη Φώτιο (ΕΠΣ Πιερίας), διαιτητή VAR τον Γιώργο Τζοβάρα (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και διαιτητή AVAR τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Επόμενες ασκήσεις την Πέμπτη στις 15:00 για την Xanthi FC στο προπονητήριό της στα Πηγάδια. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ, μετά το τέλος της οποίας θα βραβευτεί (17:00) ο MVP του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, Φάμπιο Στάρτζεον όπως αυτός ψηφίστηκε από τους φιλάθλους της ομάδας μας στο instagram.


Δεν υπάρχουν σχόλια