GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΌ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του μειονοτικού Γυμνασίου και Λυκείου Ξάνθης προχώρησε σε διαμαρτυρία και κατάληψη επειδή ο αριθμός τ...



Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του μειονοτικού Γυμνασίου και Λυκείου Ξάνθης προχώρησε σε διαμαρτυρία και κατάληψη επειδή ο αριθμός των μαθητών αυξήθηκε κατακόρυφα με τους γονείς να υποστηρίζουν ότι είναι δικαίωμά τους να θέλουν να στέλνουν τα παιδιά τους στο μειονοτικό γυμνάσιο – λύκειο του οποίου το καθεστώς είναι θολό.

Παρόλο που το καθεστώς του σχολείου είναι ιδιωτικό προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων ιδιωτικών σχολείων της χώρας, η πολιτεία συμπεριφέρεται στο εν λόγο σχολείο σαν να είναι δημόσιο χρηματοδοτώντας ακόμη και την μεταφορά τους.

Πρωταγωνιστές σε αυτήν την κινητοποίηση ήταν γονείς των μουσουλμανοπαίδων των οποίων η δράση κατά την διάρκεια της πολιτικής τους πορείας όπως του βουλευτού κ. Ζειμπέκ Χουσείν, και του πρώην δήμαρχου Μύκης και πολλών σκληροπυρηνικών Ελλήνων πολιτών μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, δεν ήταν ενδεδειγμένοι για Έλληνες πολίτες….


Δεν υπάρχουν σχόλια