GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρία σημεία που ξεχνούν να καθαρίσουν και οι πιο τακτικοί.

Όσο καλά κι αν καθαρίζουμε το σπίτι μας πάντα κάποια σημεία τυχαίνει να τα προσέχουμε λιγότερο χωρίς να το συνειδητοποιούμε.


Όσο καλά κι αν καθαρίζουμε το σπίτι μας πάντα κάποια σημεία τυχαίνει να τα προσέχουμε λιγότερο χωρίς να το συνειδητοποιούμε.

Ακόμη και οι πιο επιμελείς στην καθαριότητα αμελούν να καθαρίσουν κάποια συγκεκριμένα σημεία και αντικείμενα του σπιτιού.

Δείτε κάποια από αυτά…

Μαξιλάρια του καναπέ
Οι περισσότεροι ξεχνούν να καθαρίσουν τα μαξιλάρια του καναπέ παρά τη βαριά χρήση τους. Τα μαξιλάρια αποτελούν πόλο έλξης σκόνης, ακάρεων, βακτηρίων και νεκρών δερματικών κυττάρων και για να τα διατηρείτε καθαρά θα πρέπει να τα περνάτε με την ηλεκτρική σκούπα κάθε φορά που καθαρίζετε το καθιστικό σας. Μην ξεχνάτε να τα πλένετε τουλάχιστον 1 φορά το μήνα.

Κάδος σκουπιδιών
Πρόκειται για ένα από τα αντικείμενα του σπιτιού που πρέπει να καθαρίζεται πιο συχνά απ’ όσο νομίζετε. Ρίξτε λίγη χλωρίνη σε ένα σφουγγαρι για τα πιάτα και τρίψτε καλά το εσωτερικό του κάδου, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με λίγο νερό και, τέλος, ρίξτε σε αυτόν λίγη μαγειρική σόδα καθώς αυτή απορροφά τις άσχημες μυρωδιές.

Πόμολα και διακόπτες
Αν και τα πιάνουμε καθημερινά με λιγότερο ή περισσότερο καθαρά χέρια, οι περισσότεροι αμελούμε τον τακτικό καθαρισμό τους με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε hot spot για κάθε λογής βακτήρια. Για να τα απομακρύνετε από αυτά, περάστε την επιφάνειά τους με ένα πανί το οποίο προηγουμένως έχετε βουτήξει σε ένα διάλυμα από νερό και σαπούνι πιάτων. Ξεπλύνετε με λίγο ζεστό νερό και… καθαρίσατε!


Δεν υπάρχουν σχόλια