GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν δύο άτομα και κατασχέθηκαν 900 πακέτα λαθραίων τσιγάρων στις Σάπες Ροδόπης

Συνελήφθησαν την (30-8-2019), στις Σάπες Ροδόπης, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊ...


Συνελήφθησαν την (30-8-2019), στις Σάπες Ροδόπης, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί ηλικίας 59 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στη πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 170 πακέτα τσιγάρων και 20 συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 1 κιλού, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.


Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ο 59χρονος διότι εντοπίσθηκε να κατέχει, 730 πακέτα τσιγάρων και 9 συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 450 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι συσκευασίες καπνού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια