GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άλλος ένας θάνατος απ τον Ιό του Νείλου στο Νομό μας. 65χρονος απο το Άβατο

Άλλος ένας θάνατος από τον Ιό του Νείλου στη Ξάνθη. Πρόκειιται για τον τρίτο θάνατο στο Νομό μας απο την ώρα που εκδηλώθηκε το πρώτο κ...


Άλλος ένας θάνατος από τον Ιό του Νείλου στη Ξάνθη. Πρόκειιται για τον τρίτο θάνατο στο Νομό μας απο την ώρα που εκδηλώθηκε το πρώτο κρούσμα στη περιοχή μας.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι πρόκειται για 65χρονο από το χωριό Άβατο Ξάνθης η κηδεία του οποίου γίνεται σήμερα και τον χαμό του οποίου θρηνεί όλος ο οικισμός.
Υπενθυμίζουμε οτι στις 3 Ιουνίου 2019 κηδεύτηκε και 84χρονος στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοφάνους Ξάνθης, επίσης θύμα του Ιού του Νείλου.

Δυστυχώς η περίφημη παρέμβαση στην Περιφέρεια ΑΜΘ του γιατρού βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη εκτός από φτηνό λαϊκισμό όταν εκδηλώθηκε το πρώτο κρούσμα Ιού του Νείλου, όχι μόνο δεν πρόσφερε τίποτα, αλλά δυστυχώς έφερε τα….ανάποδα αποτελέσματα! Μερικοί «βιάζονται» να «μιλήσουν» με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις, να εκτίθενται οι ίδιοι ανεπανόρθωτα αλλά και η πολιτική εκπροσώπηση του Νομού Ξάνθης.

Ήδη ο Νομός Ξάνθης έχει την πρωτιά των κρουσμάτων στην Περιφέρεια ΑΜΘ κι αυτό μόνο "τυχαίο" δεν μπορεί να είναι... Κάτι δεν πήγε καλά με τους ψεκασμούς στο Νομο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια