GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


5 εκπαιδευτικοί του 5ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης στη Σμύρνη

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ ΚΑ219-046700


Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ ΚΑ219-046700

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης υλοποιεί για δεύτερη σχολική χρονιά το εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ219-046700 με τίτλο« Learning through Landscapes ».Στο Πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν Σχολεία από την Κύπρο, την Τουρκία, τη Σλοβενία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Στα πλαίσια του Προγράμματος « Μαθαίνοντας μέσα από τα τοπία, δηλ. το περιβάλλον », πέντε εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας επισκέφτηκαν από 23 έως 29 Ιουνίου 2019 τη Σμύρνη Τουρκίας για την υλοποίηση του Σεμιναρίου βραχείας διάρκειας « Learning, Teaching, Training »

Με τη συμμετοχή τους στο Σεμινάριο οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής και ειδικότερα του Σχολείου μας, χρησιμοποιώντας λαογραφικά-πολιτιστικά στοιχεία, που συνδέονται άμεσα με το περιβάλλον.

Οι εκπ/κοί όλων των χωρών παρουσίασαν στρατηγικές διατήρησης και περαιτέρω ανάπτυξης φιλικών προς το περιβάλλον συμπεριφορών-στάσεων μέσα και έξω από τις σχολικές τάξεις και είχαν την ευκαιρία, μέσω της ποικιλομορφίας των δραστηριοτήτων, να μάθουν νέες τεχνικές και να διευρύνουν τους παιδαγωγικούς τους ορίζοντες.

5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης



Δεν υπάρχουν σχόλια