GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 3 μέλη συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών στο νομό Δράμας

Συνελήφθησαν την (26-9-2019) το μεσημέρι, στους νομούς Δράμας και Καβάλας, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικο...


Συνελήφθησαν την (26-9-2019) το μεσημέρι, στους νομούς Δράμας και Καβάλας, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρία (3) μέλη συμμορίας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στο νομό Δράμας.

Πρόκειται για έναν 23χρονο αλλοδαπό και δύο (2) ημεδαπούς, έναν 41χρονο και μια 59χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) και παράβαση του νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, διακριβώθηκε ότι οι τρεις δράστες αποτελούσαν μέλη σπείρας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης στο νομό Δράμας.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι τον ηγετικό ρόλο στη συμμορία είχε ο 41χρονος, ενώ οι άλλοι δύο δράστες ήταν επιφορτισμένοι με την φύλαξη των ναρκωτικών σε χώρους απόκρυψης και την διακίνησή τους μαζί με τον αρχηγό.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών, στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 648,5 γραμμαρίων
1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
το χρηματικό ποσό των 1.390 ευρώ
4 κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια