GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ Σε 33 επισήμως τα κρούσματα Ιού του Δυτ. Νείλου στη Ξάνθη! Τι κάνει ο γιατρός βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης!!

Απίστευτο. Από την ημέρα που για πρώτη φορά ο γιατρός και βουλευτής της Ν.Δ Σπύρος Τσιλιγγίρης έστειλε εκείνη την αυστηρή επιστολή στο...


Απίστευτο. Από την ημέρα που για πρώτη φορά ο γιατρός και βουλευτής της Ν.Δ Σπύρος Τσιλιγγίρης έστειλε εκείνη την αυστηρή επιστολή στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο…απαιτώντας να τηρηθεί το «πρωτόκολλο», τα κρούσματα Ιού του Νείλου στο Νομό Ξάνθης, πάνε για ρεκόρ…Γκίνες!
Συγκεκριμένα σε 33 ανέρχονται τα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα στην περιοχή, ενώ βροχή είναι και τα νέα περιστατικά και συμπτώματα στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Μάλιστα από τους 33 ασθενείς που νόσησαν από τον ιό, οι 21 αντιμετώπισαν ιδιαίτερα σοβαρά συμπτώματα με την ασθένεια να εκδηλώνεται στο κεντρικό νευρικό τους σύστημα ενώ προσφάτως είχαμε και έναν ακόμη θάνατο 65χρονου στον οικισμό Αβάτου.

Μάλιστα την αρνητική πρωτιά στην Ξάνθη διατηρεί για ακόμη μια εβδομάδα ο Δήμος Αβδήρων με 13 κρούσματα και ακολουθούν ο Δήμος Τοπείρου με 12 και ο Δήμος Ξάνθης με 8 κρούσματα.
Αναλυτικά δείτε τον πίνακα:



Δεν υπάρχουν σχόλια