GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΕΦΥΡΕΙΑ 2019

Δύο ολόκληρα χρόνια απο την καταστροφή της γέφυρας του Κομψάτου στον Ιασμο .


Δύο ολόκληρα χρόνια απο την καταστροφή της γέφυρας του Κομψάτου στον Ιασμο .

Δύο ολόκληρα χρόνια αδιαφορίας και σιωπής απο τους υπεύθυνους του τόπου μας , ωστε να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην περιοχή μας .

Προχειρες λύσεις , ανοιγμα ενος κόμβου στην εγνατία οδό , ανοιγμα της παλιάς γεφυρας , ολες προσωρινές λύσεις για να εκτονωθεί το οδικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε , αλλα κανείς δεν είπε οτι θα είναι μονιμες.

Ανοιξε η παλιά γεφυρα , που καποτε εκλεισε για λόγους ασφαλείας , επικινδυνότητας απο κατολισθήσεις , στατικοτητα της γεφυρας «γερασαν» τα υλικα δόμησης , και τώρα ελεγχτηκε απο τους ειδικούς και ξαναδόθηκε σε κυκλοφορία . Ολον αυτο το καιρό , διερχονται απο την γέφυρα αυτή και την οδο , τα παιδια μας , οι συγγενεις οι γονεις , οι ανθρωποι μας , με όλους τους παραπάνω κινδύνους . Εκανα υπομονη δύο χρόνια , τι περιμενουν για να αποκατασταθει αυτη η καταστροφή , να εχουμε καποιο θάνατο?

Ολη αυτη η κατασταση , εχει επιβαρύνει την οικονομική κατάσταση των επιχειρησεων της περιοχής , καθημερινά χανονται εσοδα , εχει «κοψει» τον δήμο στα δύο , δυσχερενοντας την μετακίνηση των δημοτών που διέρχονται την γεφυρα με δική τους ευθύνη , καθημερινά περνούν φορτηγά και λεοφωρεία με τα παιδιά μας μέσα ,για το σχολείο.

Ποσο ακομα θα περιμένουμε ! Πρεπει να αντιδράσουμε , να φωνάξουμε , να μαλώσουμε για να μας ακουσει κάποιος για το αυτονόητο?

Ειμαστε Ελληνες πολίτες της Θρακης , μιας παραμμελημενης περιοχής και ξεχασμένης απο το κράτος οι εκπροσωποι μας μαλλον δεν εισακούονται οι φωνές τους γιατί δεν «βγαινουν» με τσαγανό .
Εχοντας και την νεα τοπικη αυτοδιοικηση να κανει τον δικό της αγώνα για την λύση του προβληματος , πιεζοντας προς καθε κατευθυνση , αποφασίσαμε να αντιδρασουμε με εναν διαφορετικό τρόπο . Η σατιρα ητανε πάντα στην αρχαια Ελλαδα , στην δημοκρατία ενας τρόπος πίεσης , διαμαρτυρίας ευρεσης λύσεων σε πολλα προβλήματα , ετσι και εμεις καποιοι δημοτες Ιασμου αποφασίσαμε να καθιερώσουμε εορταστικές εκδηλώσεις , για το πέσιμο της γέφυρας , με τα ΓΕΦΥΡΕΙΑ 2019 εώς οτου βρεθεί οριστική λύση , και δουμε να κατασκευάζεται η καινουργια γέφυρα.

Δυο χρόνια χωρίς «γιοφυρι» , θα γιορτασουμε στον χώρο της γέφυρας στις 22/9 κυριακη , ειστε όλοι καλεσμένοι .

Ολοι μαζι θα στείλουμε το δικό μας μηνυμα προς τους άρχοντες αυτού του τόπου , σε μια προσπαθεια λύσης του μεγαλου και επικινδυνου προβληματος μας. Σας περιμένουμε όλους.
Βεβαια ειμαστε και τυχεροι εδω που τα λέμε , εάν πέσει και η παλιά γέφυρα , έχουμε και την Βυζαντινη , θα περναμε απο εκει…..παλι θα βρεθει λύση…


Δεν υπάρχουν σχόλια