GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία. Όπως όλα δείχνουν, η απόφασή της να πάει για αναρ...



Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία. Όπως όλα δείχνουν, η απόφασή της να πάει για αναρρίχηση στάθηκε μοιραία.


Η 34χρονη αστροφυσικός φέρεται να καταπλακώθηκε από βράχο στην περιοχή Κεραμέ όταν προσπάθησε να κάνει το αγαπημένο της σπορ.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος», πρόσθεσε ο κ. Καρακούκης.

Το τελικό συμπέρασμα ωστόσο θα εξαχθεί μόλις εκδοθεί το πόρισμα που θα συνταχθεί μετά τη διενέργεια της νεκροψία-νεκροτομή καθώς και η έκθεση του το ειδικού κλιμακίου των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ από το αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ.

Η εξέταση του πτώματος, του υψώματος και της θέσης των πεσμένων βράχων θα δείξει εάν ευσταθεί η εκτίμηση πως ο άτυχη κοπέλα σκοτώθηκε λόγω δυστυχήματος.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η 35χρονη αστροφυσικός από το Λονδίνο βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να αναρριχηθεί σε δύσβατο σημείο στο Κεραμέ του Αγίου Κήρυκα, μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.


Ο Κύπριος σύντροφος της Κυριάκος, με τον οποίο είχε δεσμό 10 χρόνια η επιστήμονας, είναι σοκαρισμένος. Δίπλα του είναι ο αδερφός του αλλά και φίλοι που έφτασαν στο νησί από την Κύπρο για να του συμπαρασταθούν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail,  εθελοντής που μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της σχολίασε πως «δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου», τονίζοντας ότι ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ «ούρλιαζε και έκλαιγε» όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε και ζητούσε να πάει κοντά της. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο σύντροφός της, Κυριάκος, την αναγνώρισε από τα παπούτσια που φορούσε. Ηταν απαρηγόρητος και σύμφωνα με μαρτυρία ενός εθελοντή, ούρλιαζε όταν έμαθε ότι βρέθηκε νεκρή.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ηθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», είπε ο εθελοντής, σε μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail. «Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρέμησε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συνέχισε.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μιχάλης Χριστοδούλου, Πρόεδρος Διασωστών Ικαρίας, εξήγησε πως είχαν περάσει τρεις φορές από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της «στα 4 μέτρα απόσταση. Τη σκέπαζε το δέντρο γι΄ αυτό δεν την είδαμε όταν περάσαμε από εκεί πέρα. Απλώς έτυχε ο ήλιος που έκανε τη σκιά στο παπούτσι της και την είδε ο εθελοντής».

Πηγή: in.gr