GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Πορτοφολούδες» στο παζάρι του Πόρτο Λάγους- Αστυνομικοί τελείωσαν την «καριέρα» τους, στο παζάρι της Αλεξανδρούπολης

Με πεδίο δράσης το παζάρι του Πόρτο Λάγος οι δύο «κυρίες» την λαϊκή στο Πόρτο Λάγος και το παζάρι της Αλεξανδρούπολης αφού απασχολούσα...


Με πεδίο δράσης το παζάρι του Πόρτο Λάγος οι δύο «κυρίες» την λαϊκή στο Πόρτο Λάγος και το παζάρι της Αλεξανδρούπολης αφού απασχολούσαν τον πάγκο έκλεβαν το πορτοφόλι από τους ανυποψίαστους πελάτες. Τις «τσίμπησε» η αστυνομία στο παζάρι της Αλεξανδρούπολης. Το «έργο» τους σύμφωνα με την αστυνομία θεωρείτε «πλούσιο»

Συνελήφθησαν 2 γυναίκες οι οποίες διέπρατταν κλοπές πορτοφολιών σε χώρους διεξαγωγής λαϊκών αγορών

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά τον τρέχοντα μήνα, στην Αλεξανδρούπολη και το Πόρτο Λάγος Ξάνθης.

Συνελήφθησαν χθες (29-8-2019) το πρωί, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 25 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, κλοπή και απάτη με υπολογιστή.

Ειδικότερα προηγήθηκαν καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, άγνωστες δράστιδες, με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων, ευρισκόμενες σε χώρους διεξαγωγής λαϊκών αγορών, προσεγγίζουν πολίτες και αφαιρούν πορτοφόλια, που περιέχουν χρήματα, διάφορα έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση κωδικών των καρτών, πραγματοποιούν αναλήψεις χρημάτων.

Έπειτα από συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις, οι αστυνομικοί συνέλαβαν, χθες το πρωί, στο χώρο διεξαγωγής λαϊκής αγοράς στην Αλεξανδρούπολη, τις δύο δράστιδες διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσαν από μία ημεδαπή το πορτοφόλι της, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο της.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα διαπιστώθηκε ότι τον τρέχοντα μήνα, στους χώρους λαϊκών αγορών της Αλεξανδρούπολης και του Πόρτο Λάγους Ξάνθης, οι δράστιδες, με την παραπάνω μεθοδολογία, κατάφεραν να αφαιρέσουν από τρεις ακόμη πολίτες πορτοφόλια, που περιείχαν χρήματα, διάφορα έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, πραγματοποιώντας ακολούθως αναλήψεις χρημάτων καθώς επίσης αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην κατοχή των δράστιδων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για τη συμμετοχή συνεργών και τυχόν εμπλοκή των δράστιδων σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια