GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χορήγηση ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα των υδατοκαλλιεργειών

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθ...


Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί η ΚΥΑ(20/123562/5.06.2019, (Β΄ 2103)) που προβλέπει : «Χορήγηση ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) στον τομέα των Υδατοκαλλιεργειών στα πλαίσια εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ.717/2014 της Επιτροπής (ΕΕ L190/45, 28.06.2014).

Οι δυνητικά δικαιούχοι είναι αλιευτικοί συνεταιρισμοί ή ιδιώτες μισθωτές δημοσίων ιχθυοτροφείων της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , οι οποίοι υπέστησαν σοβαρή μείωση των αλιευτικών δραστηριοτήτων τους λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά το αλιευτικό έτος 2017-2018 και είναι ενεργοί το 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτημα για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας του Καν.717/2014 στη Γενική Δ/νση Αλιείας (ΓΔΑ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) «Αιτήματος Χορήγησης Οικονομικής Ενίσχυσης» από δυνητικούς δικαιούχους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων, σχετικά με την διαδικασία.

Ε.Π.
Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος
της Διεύθυνσης κ.α.α(Α/Α)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ