GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χωρίς ναυαγοσώστες παραμένουν οι παραλίες της Αλεξανδρούπολης

Άκαρπος συνεχίζει να παραμένει ο διαγωνισμός για την πρόσληψη ναυαγοσωστών στις παραλίες του Δήμου της Αλεξανδρούπολης, αφού μέχρι στι...


Άκαρπος συνεχίζει να παραμένει ο διαγωνισμός για την πρόσληψη ναυαγοσωστών στις παραλίες του Δήμου της Αλεξανδρούπολης, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον από κανέναν με τα προσόντα που καθορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο Γιώργος Παντελίδης αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αν και υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα και η προκήρυξη του διαγωνισμού έγινε έγκαιρα, για τον απαιτούμενο αριθμό ναυγοσωστών που πρέπει να προσληφθούν στις παραλίες της πόλης, όπως καθόρισε η Λιμενική Υπηρεσία, δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος.

Την περασμένη μάλιστα Παρασκευή ο δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης έστειλε επιστολή που γνωστοποιεί το γεγονός στο Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και κοινοποιείται και στους επαγγελματίες που έχουν μισθωμένες παραλίες με μπαράκια, με την οποία τους καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο πέρα από το να προκηρύξει το διαγωνισμό, να διαθέσει τα χρήματα και να προβεί στην τοποθέτηση των πυργίσκων επιτήρησης στις παραλίες, όπως τόνισε ο Γιώργος Παντελίδης.

Το θα γίνει από δω και πέρα και αν η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου βρει τη λύση μαζί με τους όλους τους παραπάνω εμπλεκόμενους φορείς, μένει να το δούμε τις επόμενες ημέρες και ελπίζουμε πριν το τέλος του καλοκαιριού και πριν δούμε πνιγμούς σε παραλίες της Αλεξανδρούπολης.