GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μαθητής του Γυμνασίου Σουφλίου βραβεύτηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονεί...


Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα πλέον ετήσια 3rd YouSmile Awards, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σκοπός της εκδήλωσης και φέτος η ανάδειξη των δράσεων – πρωτοβουλιών μαθητών και μαθητριών που είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες. Τα YouSmile Awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Από τις 9.000 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα αναδείχθηκαν 9 νικητές.

Ο Αρήφ Σαλήογλου, μαθητής του Γυμνασίου Σουφλίου, ήταν ο νικητής στην κατηγορία “Υπεράσπιση Δικαιωμάτων”. Ο 13χρονος Αρήφ καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, φρόντισε οικειοθελώς και με μεγάλο ζήλο για τη μετακίνηση συμμαθητή του ο οποίος κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Επίσης, ανέλαβε τη μετακίνηση του μαθητή σε όλες τις δραστηριότητες της σχολικής ζωής, καθώς και την επιβίβασή του από και προς το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο σπίτι.

Σε μια αίθουσα πλημμυρισμένη από ζεστά χαμόγελα και θερμά χειροκροτήματα, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, ο Αρήφ έλαβε το βραβείο από τα χέρια του διακεκριμένου Έλληνα Σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε προσκεκλημένη από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” η αναπληρώτρια καθηγήτρια Βιολόγος του Γυμνασίου Σουφλίου Παρασκευή Μιλτιάδη, η οποία έλαβε την πρωτοβουλία να δηλώσει τη συμμετοχή του Αρήφ στα φετινά YouSmile Awards.