GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θεόδωρος Καράογλου: Η Μακεδονία και η Θράκη δεν μπορούν να περιμένουν

Να γίνει η Βόρεια Ελλάδα πόλος έλξης επενδύσεων βάζει ως προτεραιότητά του ο νέος υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.


Να γίνει η Βόρεια Ελλάδα πόλος έλξης επενδύσεων βάζει ως προτεραιότητά του ο νέος υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.

«Απόλυτη προτεραιότητά μου είναι να καταστήσω τη Βόρεια Ελλάδα σημείο αναφοράς στην εθνική προσπάθεια προσέλκυσης εγχώριων και διεθνών επενδύσεων» δήλωσε αμέσως μετά την ορκωμοσία των μελών της νέας κυβέρνησης.

«Η αποτελεσματική εφαρμογή του επενδυτικού νόμου και η υιοθέτηση πολιτικών ευθύνης με όραμα, προγραμματισμό και σχέδιο, έχουν ως σκοπό τη διάχυση της ισόρροπης αναπτυξιακής δραστηριότητας σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας», επισήμανε.

Στη συνέχεια ο νέος υφυπουργός πρόσθεσε: «Κύριο ζητούμενο είναι η δημιουργία νέων και σταθερών θέσεων εργασίας, όπως επίσης και η εμπέδωση κλίματος οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας στην κοινωνία και τις αγορές. Η Μακεδονία και η Θράκη δεν μπορούν να περιμένουν. Πρέπει και μπορούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Πρέπει και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια εθνικής ανασυγκρότησης. Πρέπει και μπορούν να υπερασπιστούν την ιστορική τους παρακαταθήκη. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, παρά μονάχα ο δρόμος της ευθύνης».