GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κηδεύτηκε τη Κυριακή ο 47χρονος Φαϊσάλ, γιος του πρώην Μουφτή Ξάνθης κ. Σινίκογλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο το Σάββατο.

Παρών και ο Απόστολος Αγκόρτσας στην κηδεία του πρώην συνεταίρου του στην Αγριανή Α.Ε. Τραγικό θάνατο βγήκε σε τροχαίο ο γιος του πρ...


Παρών και ο Απόστολος Αγκόρτσας στην κηδεία του πρώην συνεταίρου του στην Αγριανή Α.Ε.
Τραγικό θάνατο βγήκε σε τροχαίο ο γιος του πρώην Μουφτή Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου. Ο 47 ετών Φαϊσάλ Σινίκογλου έχασε την ζωή του το Σάββατο σε τροχαίο που συνέβη επί της οδού Κομοτηνής-Αιγείρου. Ο Φαϊσάλ Σινίκογλου ήταν γεννημένος το 1972 και πατέρας τριών παιδιών.

Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο: Την 29-6-2019 και ώρα 14.50, στo 13o χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης - Κομοτηνής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.
Η κηδεία του άτυχου Φαϊσάλ Σινίκογλου έγινε την Κυριακή 30 Ιουνίου (17.30) μετά από την απογευματινή προσευχή, στο νεκροταφείο του Μάστανλι Κομοτηνής στο τέρμα της οδού Φιλιππουπόλεως ενώ μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν στο τελευταίο αντίο στον Φαϊσάλ ήταν και ο πρώην συνέταιρός του στην Αγριανή Απόστολος Αγκόρτσας.

ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
ΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΜΠΙΛΑΛ ΚΑΡΑ ΧΑΛΗΛ
Θερμά συλλυπητήρια στον Σοφολογιότατο πρώην Μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ-Εμίν Σινίκογλου ο οποίος έχασε άδικα σε τροχαίο τον γιο του Φαϊσάλ. Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη σορό του αδικοχαμένου, πατέρα τριών παιδιών στην τελευταία του κατοικία, στην κηδεία παραβρέθηκαν επίσης οι πρώην και νυν Σοφολογιότατοι Μουφτήδες Ξάνθης, Κομοτηνής, και Διδυμοτείχου.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.
Μουφτεία Ξάνθης