GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με 3 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης

Στις 9 Ιουλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, που θα διεξαχ...


Στις 9 Ιουλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

  1. Έγκριση παραχώρησης ή μη κοινόχρηστου χώρου στην Πλατεία Διοικητηρίου (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου).
  2. Έγκριση παραχώρησης ή μη, κοινόχρηστου χώρου στην 1η Τ.ΟΜ.Υ. Ξάνθης, την 29-07-2019 και στις ώρες 9:00 έως 13:00 για την πραγματοποίηση δράσης ενημέρωσης στην πλατεία Δημοκρατίας Ξάνθης (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου).
  3. Έγκριση παραχώρησης ή μη κοινόχρηστων χώρων της Παλιάς πόλης, τοποθέτησης και λειτουργίας εξεδρών σε κοινόχρηστους χώρους από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, τοποθέτησης και λειτουργίας οικίσκων σε κοινόχρηστους χώρους από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου).