GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζει τα γνωστά του κόλπα ο Λύρατζης, που στήριξε με νύχια και με δόντια Δημαρχόπουλο, αλλά το έπαιζε και με Τσέπελη μόνο στα λόγια

Έχουμε δει πολλά σενάρια το τελευταίο διάστημα και όλα αυτά αποδείχτηκε πως υπάρχουν στη σφαίρα της φαντασίας ορισμένων μυθοπλαστών, π...


Έχουμε δει πολλά σενάρια το τελευταίο διάστημα και όλα αυτά αποδείχτηκε πως υπάρχουν στη σφαίρα της φαντασίας ορισμένων μυθοπλαστών, που λειτουργούν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πολλοί από αυτούς, έχουν δώσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα δείγματα γραφής για το τι ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν.Ειδικά ο Λύρατζης έχει δώσει αρκετά δείγματα κακής γραφής για τον χαρακτήρα του και σίγουρα για πολλούς είναι προβλέψιμος.

Τελευταίο του ανδραγάθημα, η ντεμέκ στήριξή του στον Τσέπελη, όπου ακόμη και τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού, την ανήγαγαν σε μέγα θέμα, τοποθετώντας τον και στη νέα διοίκηση του Δήμου στο ίδιο πόστο που είναι και σήμερα, θεωρώντας πως έτσι και πάλι θα μπορούνε να έχουνε και την ανάλογη στήριξη του Π. Λύρατζη, όπως συνέβαινε εξάλλου μέχρι και σήμερα.