GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ν.Δ. «Εμφύλιος» τέλος. Έρχονται Εθνικές εκλογές

Είδαμε και γράψαμε όλοι για το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που επικράτησε στις αυτοδιοικητικές εκλογές μεταξύ στελεχών της ΝΔ.


Είδαμε και γράψαμε όλοι για το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που επικράτησε στις αυτοδιοικητικές εκλογές μεταξύ στελεχών της ΝΔ.

Οι πίκρες πολλές που οι περισσότερες πήγασαν από την ματαιοδοξία, τον εγωισμό και την φιλοδοξία.

Αυτό σε ένα βαθμό είναι λογικό κάτι που συνέτεινε σε αυτό ο εκλογικός νόμος για την αυτοδιοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί όλη αυτή η περίοδος να γέννησε έχθρες μεταξύ ομοϊδεατών όμως τελείωσε. για Ήταν μία κακή περίοδος που έλαβε τέλος.

Σε ότι αφορά την γειτονιά μας, δηλαδή την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο χάρτης βάφτηκε μπλε και ξεκινώντας από την Περιφέρεια και φτάνοντας στους δήμους, στο τιμόνι βρίσκεται «γαλάζιος» τιμονιέρης με αντιπολίτευση «γαλάζιο» στέλεχος.

Το τι ακριβώς θα γίνει στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια λίγο πολύ, όλοι το καταλαβαίνουμε με δεδομένο ότι υπάρχουν δήμαρχοι που οι σύμβουλοι τους είναι λιγότεροι από αυτούς της αντιπολίτευσης και λογικό είναι να γίνει ένα μπάχαλο. Άλλωστε η δημιουργία του μπάχαλου στην αυτοδιοίκηση, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τους επαγγελματίες μπαχαλάκιδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα όμως είναι άλλο.
Μετά την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε – κύριος είδε αν θα τηρήσει την δέσμευση του – ότι θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει εκλογές. Αυτό σηματοδοτεί έναν εθνικό αγώνα ξηλώματος των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ που γύρισε την Ελλάδα στα χρόνε του εμφυλίου πολέμου.

Άρα ο σκοπός είναι ιερός. Να προλάβει να σωθεί ότι σώνεται από τα νύχια του ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό λοιπόν, τα στελέχη της ΝΔ, ανεξάρτητα αν είναι χολωμένα από συμπεριφορές του κόμματος εξ αιτίας των αυτοδιοικητικών εκλογών, καλό είναι να τα αφήσουν αυτά στην άκρη γιατί ο αγώνας είναι ιερός.

Πρέπει επιτέλους να ανασάνει και πάλι η Ελλάδα τον αέρα της νομιμότητας και της δικαιοσύνης.