GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Η πανθομολογούμενη ως ευρεία νίκη της Ν.Δ. στις επικείμενες εθνικές εκλογές του Ιουλίου, ύστερα από την άνετη επικράτηση στις ευρωεκλο...


Η πανθομολογούμενη ως ευρεία νίκη της Ν.Δ. στις επικείμενες εθνικές εκλογές του Ιουλίου, ύστερα από την άνετη επικράτηση στις ευρωεκλογές, δημιουργεί νέες καταστάσεις στην οδό Πειραιώς, αφού πάρα πολλά στελέχη ζητούν πλέον να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Εάν η πιθανολογούμενη νίκη συμβεί, αυτό θα σημαίνει ότι η Ν.Δ. θα υπερδιπλασιάσει τον αριθμό των βουλευτών της – πράγμα που οδηγεί σε συνωστισμό στελεχών για το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή.

Για την ανατολική Μακεδονία και Θράκη σύμφωνα με άρθρο του “Ελεύθερου Τύπου”, τα ονόματα που ακούγεται ότι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια έχουν ως εξής:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ
› Στην Καβάλα, η Ν.Δ. κατέχει μία από τις τέσσερις έδρες και στοχεύει να τις τριπλασιάσει. Εκτός από τον νυν βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται ο πρ. διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης και ο Γιώργος Καλαντζής.

› Στη Δράμα η Ν.Δ. έχει μία από τις τρεις έδρες. Εκτός από τον νυν βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη, θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να λάβουν οι: Κώστας Μπλούχος και Κώστας Κόντος.

› Στην Ξάνθη, η Ν.Δ. δεν έχει βουλευτή, καθώς και οι τρεις έδρες πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ιούλιο αναμένεται να εκλέξει τουλάχιστον δύο. Θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν οι: Αλέξανδρος Κοντός, Μαίρη Τσιακίρογλου και Μαρίνα Παυλίδου, καθώς και εκπρόσωποι της μειονότητας.

› Στην τριεδρική Ροδόπη, η Ν.Δ. δεν έχει βουλευτή. Στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να είναι οι: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Κώστας Ιατρίδης, Βούλα Ελευθεριάδου, καθώς και εκπρόσωποι της μειονότητας.

› Στον ακριτικό Εβρο, η Ν.Δ. έχει σήμερα μία από τις τέσσερις έδρες. Ομως, στις επερχόμενες εκλογές σκοπεύει να κερδίσει τρεις. Εκτός από τον νυν βουλευτή Τάσο Δημοσχάκη, θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να έχουν οι: Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, Σταύρος Κελέτσης, Ελενα Σώκου, Χρύσα Μπαχαρίδου και ενδεχομένως ο Ακης Γεροντόπουλος.