GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μέχρι την αρχαία Μεσημβρία θα φτάνει το αστικό λεωφορείο!

Από σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2019 οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης αλλά και οι τουρίστες θα έχουν τη δυνατότ...


Από σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2019 οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης αλλά και οι τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τον αρχαιολογικό χώρο Ζώνης Μεσημβρίας- Αλεξανδρούπολης με τα αστικά λεωφορεία της Γραμμής 12.

Τα δρομολόγια για την αρχαία Ζώνη ξεκινούν στις 08:00 το πρωί και σταματούν στις 14:35. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ωράριο λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου για τις επισκέψεις του κοινού είναι από τις 08:30 το πρωί έως και τις 16:00 το απόγευμα.

Η μεταβίβαση στον αρχαιολογικό χώρο θα πραγματοποιείται με μετεπιβίβαση στην Αγία Παρασκευή, χρησιμοποιώντας το ίδιο εισιτήριο.

«Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας στον αρχαιολογικό χώρο με μια βουτιά στην όμορφη και ήσυχη παραλία της Μεσημβρίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για πρωτοβουλία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου.