GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Ευφραιμίδης ή Κουρτίδης;

Πλειοψηφιών περιφερειακός σύμβουλος στην Ξάνθη Νίκος Ευφραιμίδης έχει πλέον τον πρώτο λόγο στην Ξάνθη ακολουθούμενος από τον δεύτερο σ...


Πλειοψηφιών περιφερειακός σύμβουλος στην Ξάνθη Νίκος Ευφραιμίδης έχει πλέον τον πρώτο λόγο στην Ξάνθη ακολουθούμενος από τον δεύτερο στην σταυροδοσία Κουρτίδη Κωνσταντίνο που κανένας πλέον δεν γνωρίζει αν η εκλογή του στο Περιφερειακό βάθρο θα είναι η αφετηρία να ακολουθήσει τα βήματα του αείμνηστου Ευάγγελου Κουρτίδη στα βουλευτικά έδρανα.

Η διαφορά σε ψήφους σε ολόκληρο το νομό Ξάνθης είναι μικρή μόλις 357 ψήφους και αυτό ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο γιατί και οι δύο πολιτικοί άνδρες είναι σημαντικοί για την Ξάνθη.

Ο μεν Ευφραιμίδης δουλευτάρης, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά εσωστρεφής ο δε Κ. Κουρτίδης που στηρίχτηκε από τον επιστημονικό κόσμο της Ξάνθης είναι δουλευτάρης αλλά εξωστρεφής.

Κοινό γνώρισμα των δύο ανδρών η δουλειά και η αγάπη για τον τόπο τους.
Πλέον στην βούληση του Χ. Μέτιου είναι να αξιοποιήσει έναν από τους δύο ή κάποιον άλλον από τους περιφερειακούς του συμβούλους στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης. Σαφώς και δεν υπάρχει κόλλημα με τον Κλεισθένη και είναι καθαρά θέμα απόφασης Περιφερειάρχη.

Ο Νίκος Ευφραιμίδης σε δήλωση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αναφέρει λιτά και περιεκτικά για την εκλογή του:

Νίκος Ευφραιμίδης
Οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης έδειξαν, με την ψήφο τους, ότι εμπιστεύονται τους υποψήφιους της νέας Περιφερειακής Αναγέννησης ώστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, μας δώσατε δύναμη να εργαστούμε με ειλικρίνεια, διαφάνεια και πάθος, δίπλα στον συνάνθρωπο, δίχως λασπολογίες, με το συμφέρον του τόπου μας στην πρώτη γραμμή.
Προσωπικά ευχαριστώ πολύ όλους όσους με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους καθώς και όσους με στήριξαν στον αγώνα για μια Ξάνθη που θα πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις

Στην ανακοίνωση του στο facebook ο Κ. Κουρτίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Κωνσταντίνος Κουρτίδης
Ευχαριστώ τους πολίτες της Ξάνθης και της Περιφέρειας ΑΜΘ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο συνδυασμό μας επιλέγοντας στις επαναληπτικές εκλογές τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση του Χρήστου Μέτιου. Όλοι μαζί πλέον από όλες τις παρατάξεις και τις θέσεις πρέπει να αγωνιστούμε για το καλό του τόπου μας αποτελώντας μια μεγάλη ομάδα που θα συμβάλλει στην πρόοδο και την προκοπή.

Ξεκινούμε την επόμενη ημέρα με σκληρή δουλειά.
Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό
ΚΩΣΤΑΣ Ε. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ