GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θα λειτουργήσουν από φέτος, παρά τις δυσκολίες, οι νέες κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Με υλικά και από τις παλιές κατασκηνώσεις, θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους φέτος οι νέες κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στο Κρυονέρι, ...


Με υλικά και από τις παλιές κατασκηνώσεις, θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους φέτος οι νέες κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στο Κρυονέρι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες κατασκηνωτικές περίοδοιαντί των παλαιών κατασκηνώσεων της Μητρόπολης.

Οι Κατασκηνώσεις έχουν συνολική προβλεπόμενη δυναμικότητα 80 παιδιά ανά κατασκηνωτική περίοδο, και ο περιβάλλων χώρος αλλά και η υψομετρική διαμόρφωση του οικοπέδου δημιουργούν εξαιρετική πανοραμική θέα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ στο σχεδιασμό των κτιρίων και των χώρων έχει δοθεί έμφαση τόσο στην ασφάλεια όσο και στην οπτική ενσωμάτωση των εγκαταστάσεων στο φυσικό τοπίο της περιοχής.

Οι κτιριακές δομές ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν μέσα στο χειμώνα, και είχε απομείνει η προμήθεια των υλικών για αυτές, που είχε προβλήματα σε μερικά σημεία, μιας και υπήρξαν ενστάσεις στην διαγωνιστική διαδικασία για συγκεκριμένα υλικά, όπως τα κρεβάτια.

Όμως ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής επισήμανε πως είναι αποφασισμένοι να λειτουργήσουν από φέτος τις κατασκηνώσεις, έστω και με κάποια υλικά από τις παλιές κατασκηνώσεις στη Μαρώνεια.

Έτσι οι νεαροί κατασκηνωτές τον Ιούλιο θα εγκαινιάσουν τις νέες εγκαταστάσεις και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία σε έναν καινούργιο χώρο.