GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκδήλωση παρουσίασης τμήματος των θεματικών εργασιών των καταρτιζόμενων του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης

Την Παρασκευή 8-6-2019 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης τμήματος των θεματικών εργασιών των καταρτιζόμενων του ...



Την Παρασκευή 8-6-2019 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης τμήματος των θεματικών εργασιών των καταρτιζόμενων του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης, καθώς και βράβευσης των προκριθέντων σε διάφορους διαγωνισμούς, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, Βασιλείου Γεράσιμος του συγκροτήματος των σχολείων. Όπως κάθε χρόνο συγκεντρώθηκαν εκτός από τους καταρτιζόμενους πολλοί συγγενείς τους και φίλοι. Στον λόγο της η Διευθύντρια του ΙΕΚ ΟΑΕΔ κ Δημούδη Χρυσούλα τόνισε τα ακόλουθα:

«Αγαπητές καταρτιζόμενες, αγαπητοί καταρτιζόμενοι.


Ο χρόνος κυλάει γρήγορα. Τελειώνει κι αυτή η σχολική χρονιά και αρκετοί από εσάς «βγαίνετε πλέον στην αγορά εργασίας». Τα εφόδια που έχετε πάρει από αυτό το σχολείο, είναι αρκετά για να σας βοηθήσουν και αυτό έχει αποδειχθεί από προηγούμενες σειρές καταρτιζόμενων. Πολλοί από εσάς ήδη με την πρακτική σας άσκηση, εργαστήκατε σε μεγάλες εταιρείες, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, σε Κρήτη, Σκόπελο, Κω, Ρόδο, Κέρκυρα, Θάσο, Σαντορίνη, Χαλκιδική και αλλού και οι επιχειρηματίες, σας προτιμούν από άλλους. Η εμπειρία σας είναι αρκετή ώστε να σας καθιερώσει σαν πολύτιμους εργαζόμενους όπου κι αν η τύχη, σας ορίσει. Είμαι σίγουρη πως κι εσείς που η πρακτική σας άσκηση ξεκινάει από την 1η Ιουλίου, θα ακολουθήσετε το παράδειγμα των προηγούμενων και του χρόνου θα είσαστε και σωστοί τεχνικοί και έτοιμοι για την αγορά εργασίας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την άψογη συνεργασία σας. Η συμβουλή μου είναι να φροντίσετε σύντομα να αποκτήσετε την πιστοποίηση, που σας προσθέτει μόρια. Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία κατ’ αρχάς στις εξετάσεις που ξεκινούν στις 10 Ιουνίου, υγεία, ευτυχία, καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη. Η πόρτα μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους σας.



Από το σχολείο αυτό φέτος αποφοιτούν καταρτιζόμενοι των τμημάτων:
1. Τεχνικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μονάδων Φιλοξενίας
2. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (shef)
3. Τεχνικός Μηχανοτρονικής
4. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής


Τα τμήματα που συνεχίζουν είναι:
1. Τεχνικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μονάδων Φιλοξενίας
2. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (shef)
3. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
4. Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
5. Στέλεχος Διοίκησης και οικονομίας
6. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Aνανεώσιμων Πηγών Ενέργειας



Το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης ήταν το μοναδικό ΙΕΚ ΟΑΕΔ στην Ελλάδα που είχε την σχολική χρονιά που τελειώνει 10 τμήματα. Τα 7 τμήματα που ζήτησα για την επόμενη σχολική χρονιά, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς είναι.
1. Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών
2. Στέλεχος Διοίκησης και οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού
3. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (shef)
4. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
5. Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
6. Τεχνικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και τέλος
7. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής.


Θέλω να ευχαριστήσω τις εξαίρετες συναδέλφισσες καθώς και τους εξαίρετους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, για το θετικό αποτέλεσμα των προσπαθειών τους κατά την εκπαίδευση και κατάρτιση. Η εικόνα του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης φαίνεται όχι μόνο από βραβεία που μέχρι στιγμής έχουν επιτύχει οι διαγωνιζόμενοι σπουδαστές μας, σε Πανελλήνιους και Διεθνείς διαγωνισμούς αλλά και από τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των επιχειρήσεων στους καταρτιζόμενους μας σε σημείο μάλιστα που να μην έχω πλέον να στείλω άλλους. Θα σας διαβάσω τα πρόσφατα συγχαρητήρια έγγραφα της κεντρικής διοίκησης του ΙΕΚ ΟΑΕΔ, προς τους επιτυχόντες στους διαγωνισμούς καταρτιζόμενους του σχολείου μας.



Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό προσωπικό, το προσωπικό φύλαξης, το προσωπικό καθαριότητας, το κυλικείο καθώς για την παρουσία τους εδώ τους συναδέλφους από την ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Ξάνθης, ΕΠΑΣ Μαθητείας Καβάλας, ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καβάλας, τους γονείς, συγγενείς και φίλους των καταρτιζόμενων και των καθηγητών, όπως και τους επαγγελματίες κυρίες και κυρίους που μπορώ να διακρίνω. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση μικρού δείγματος των θεματικών εργασιών των καταρτιζόμενων με την ακόλουθη σειρά: 1. Στέλεχος διοίκησης και οικονομίας, 2. Τεχνικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μονάδων Φιλοξενίας, 3. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής και τέλος 4. Βοηθός βρεφονηπιοκόμων.


Καλό καλοκαίρι σε όλους».