GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προβληματισμός και έντονη γεύση απορίας στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα από την μη επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για την Ξάνθη, μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής

Προβληματισμό προκαλεί αλλά και έντονη αίσθηση απορίας στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της Ξάνθης η μη επισημοποίηση και ανακοίνωση του ψη...


Προβληματισμό προκαλεί αλλά και έντονη αίσθηση απορίας στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της Ξάνθης η μη επισημοποίηση και ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της περιοχής μας από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, τη στιγμή που οι φήμες «οργίαζαν» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, εχθές Παρασκευή.

Αυτή η κατάσταση σίγουρα μόνο αρνητικό κλίμα μπορεί να δημιουργήσει για ένα κόμμα εξουσίας, του οποίου οι υποψήφιοι θα κληθούν να πραγματοποιήσουν και να ολοκληρώσουν την προεκλογική τους περιοδεία μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και μάλιστα όταν από τις δημοσκοπήσεις που κυκλοφόρησαν μέχρι στιγμής η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ μικραίνει και δεν μεγαλώνει.

Σίγουρα η περιοχή της Θράκης είναι ένας δύσκολος εκλογικός παράγων σε όλη τη χώρα, από τη στιγμή που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το πώς λειτουργεί το μεγαλύτερο κομμάτι της μειονότητας. Αυτό ίσως αποτελεί και έναν από τους παράγοντες που καθυστέρησαν την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων.

Δεν φοβόμαστε δε να σας αποκαλύψουμε ότι, μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες, το όνομα της μουσουλμάνας υποψήφιας, το οποίο σας παρουσιάσαμε, είναι της Αλέβ Σιαμπάν Ογλού, που ήταν και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου και συγκέντρωσε τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό ψήφων, αποδεικνύοντας ότι η μειονότητα στηρίζει τους δικούς της ανθρώπους.