GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βράβευση π. Αποστόλου Καβαλιώτη από τον Δήμο Καβάλας

Χθες Τρίτη 18 Ιουνίου η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα βράβευσε τον κληρικό της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης π. Απόστολο Καβα...


Χθες Τρίτη 18 Ιουνίου η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα βράβευσε τον κληρικό της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης π. Απόστολο Καβαλιώτη για το πολυσχιδές επιστημονικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο.

Η Δήμαρχος της Καβάλας κ. Τσανάκα εξήρε το έργο του π. Αποστόλου, στην Αλεξανδρούπολη, στην γενέτειρά του Καβάλα και στην Αθήνα, καθώς μ’ αυτό τον τρόπο τιμά το όνομα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ο π. Απόστολος ευχαρίστησε την κ. Δήμαρχο για την τιμή αυτή της βραβεύσεως από τη γενέτειρά του και στη συνέχεια απέδωσε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένεια Παπαχρηστίδη, στον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο καθώς και στους μακαριστούς Μητροπολίτες κυρό Αμβρόσιο και Προκόπιο για τις ευεργεσίες που δέχτηκε και δέχεται.


Ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιωτης, Δρ του Π.Τ.Δ.Ε. του Ε.Κ.Π.Α., βραβεύτηκε για δεύτερη φορά από την πόλη της Καβάλας, καθώς είχε προηγηθεί αυτή του 2014. Η βράβευση αυτή έγινε στα πλαίσια των Ελευθερίων της πόλεώς της Καβάλας. Στη βράβευση παρέστη και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της Καβάλας, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, πρώην υπουργοί και βουλευτές, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, υπάλληλοι του δήμου και πολίτες της πόλης.