GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με Αλέξανδρο Κοντό μπροστά η ΝΔ στην Ξάνθη

Ακούγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο στην Ξάνθη και όπως είναι φυσικό και λογικό, ο πρώην υπουργός Αλέξανδρο...

Ακούγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο στην Ξάνθη και όπως είναι φυσικό και λογικό, ο πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός θα είναι μπροστάρης στο ψηφοδέλτιο όπως κάνει τόσα χρόνια.

Είναι γεγονός πώς στα επιτελεία της ΝΔ προσβλέπουν στους σταυρούς του Αλέξανδρου Κοντού αλλά και στην πολύτιμη παρουσία του στα πολιτικά πράγματα της ΝΔ στον Νομό Ξάνθης.

Ο Α. Κοντός δεν είναι μόνο γνώστης των αγροτικών θεμάτων αποδεδειγμένα εκείνο που όμως κάνει την διαφορά στην πολιτική οντότητα του είναι ότι μπορεί να δώσεις λύσεις συμπεριλαμβάνοντας τις λεπτομέρειες αυτής.

Όταν, μας έλεγε στενός του συνεργάτης, επεξεργάζονταν νομοσχέδια, τους έβγαζε στην κυριολεξία το «λάδι» στις λεπτομέρειες. Δεν ήθελε ποτέ να παρερμηνευθούν αυτά που εισηγούνταν στο Υπουργικό και στις επιτροπές της Βουλής. Τελειομανής, ακούραστος και προπάντων αποφασιστικός. Άκουγε όλους τους συνεργάτες, μας λέει ο στενός του συνεργάτης, και αφού όλοι παρουσίαζαν τις εισηγήσεις τους αποφάσιζε. Και αυτό που αποφάσιζε δεν άλλαζε με τίποτε. Εκείνο όμως που είχε πολύ μεγάλη συμμασία για αυτόν ήταν οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους συναδέλφους του υπουργούς.

Μάλιστα ο ίδιος στενός του συνεργάτης, μας είπε ότι όταν για πρώτη φορά ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπουργού η πρώτη του δουλειά ήταν να τελειοποιήσει τα αγγλικά του με την λογική ότι έπρεπε να συνεννοείται με τους αντίστοιχους υπουργούς στην Ε.Ε.

και όταν το μεσημέρι το υπουργείο έκανε διάλλειμα, ο ίδιος μέσα στο γραφείο του, εκείνο το νεκρό χρονικό διάστημα έκανε ιδιωτικό φροντιστήριο για να τελειοποιήσει τα αγγλικά του.

Όταν άνθρωποι που προσπαθούν για να προσφέρουν το καλλίτερο δυνατό στον τόπο χωρίς να λογαριάζουν τον προσωπικό τους χρόνο και κόπο, σαφέστατα και είναι απαραίτητοι στον τόπο.

Πληροφορηθήκαμε ότι πολύ πρόσφατα «έχασε» τον πεθερό του και να του στείλουμε και μείς τα θερμά μας συλλυπητήρια.