GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πως να κοντύνεις παντελόνια

Η τεχνική αυτή για να κοντύνεις παντελόνια είναι ίδια με αυτή που χρησιμοποιήσαμε για να κοντύνουμε μανίκια μόνο που εδώ δεν κόβουμε τ...


Η τεχνική αυτή για να κοντύνεις παντελόνια είναι ίδια με αυτή που χρησιμοποιήσαμε για να κοντύνουμε μανίκια μόνο που εδώ δεν κόβουμε το περισσευούμενο υλικό.
Έτσι αν κάποια στιγμή θέλεις να επιστρέψεις στο αρχικό μήκος του παντελονιού, απλά το ξηλώνεις. Την τεχνική μας δείχνει η Abby από το sewmuchado.com.

Ο τρόπος αυτός είναι ιδανικός για να κοντύνεις παντελόνια, ειδικά παιδικά, καθώς μπορείς να το ξαναμακρύνεις όταν ψηλώσει το παιδάκι.

Όπως θα δεις και στο αναλυτικό άρθρο διπλώνεις το παντελόνι προς τα έξω, ράβεις όσο πιο κοντά μπορείς στο στρίφωμα, γυρίζεις και σιδερώνεις. Είναι τόσο εύκολο και δεν χρειάζεται καν να ξαναφτιάξεις το στρίφωμα μιας και χρησιμοποιείς το αρχικό.



Έχε υπόψη ότι το παντελόνι θα κοντύνει ανάλογα με το δίπλωμα που θα κάνεις, δηλαδή αν θέλεις να το κοντύνεις 2 εκατοστά, σιγουρέψου ότι είναι 2 εκατοστά από το δίπλωμα μέχρι την αρχή του στριφώματος, το στρίφωμα δεν το μετράς.

Συμβουλή: Θυμήσου να βάλεις την κατάλληλη βελόνα για τζην (σκληρά υφάσματα δηλαδή) στην ραπτομηχανή σου και να χρησιμοποιήσεις το ποδαράκι του φερμουάρ για να μην σε παιδέψει ο όγκος του στριφώματος.