GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δήλωση υποψηφιότητας του Δ. Σαλτούρου

Φίλες και φίλοι,


Φίλες και φίλοι,

Μετά από μια περίοδο ζημιογόνων πειραματισμών, επικίνδυνου λαϊκισμού και τυχοδιωκτικής άσκησης της εξουσίας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έβλαψε τη χώρα και τους πολίτες, καθυστέρησε την ανάπτυξη και κινδύνεψε να ακυρώσει τις θυσίες όλων μας, τις θυσίες ολόκληρου του Ελληνικού Λαού ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός, έχουμε σήμερα την ευκαιρία να χαράξουμε μια νέα πορεία, να εφαρμόσουμε μία νέα πολιτική. Μια πολιτική ενωτική, σύγχρονη, πραγματικά δίκαιη, αναπτυξιακά αποτελεσματική.

Σε αυτήν τη νέα αρχή έχουμε την ελπίδα αλλά και την υποχρέωση να βγάλουμε μπροστά όλες εκείνες τις παραγωγικές αλλά και πολιτικές δυνάμεις που μαζί θα ωθήσουν τον τόπο μας μπροστά. Με γνώση, με επιμονή, με συνέπεια, με ήθος, ανυποχώρητα και αταλάντευτα θα συνταχθούν σε μια κοινή προσπάθεια για οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία. Ο καθένας από το πόστο του και ανάλογα με τις δυνάμεις του.

Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια, ευελπιστώ να διαδραματίσω και εγώ τον δικό μου ρόλο από τη θέση του δικού σας αντιπροσώπου στην Ελληνική Βουλή. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ξέρετε ότι κορωνίδα της κοινοβουλευτικής μου διαδρομής ήταν η προστασία των ευάλωτων. Ξέρετε ότι οι θέσεις μου ήταν και παραμένουν σταθερές και αταλάντευτες. Τις υπερασπίζομαι με συνέπεια, χωρίς εκπτώσεις και πολιτικούς καιροσκοπισμούς. Κόντρα σε οποιαδήποτε εξουσία πλην αυτής που μου δίνετε εσείς οι ίδιοι. Γιατί πάντοτε ήμουν και θα είμαι ένας από εσάς. Γιατί η εμπιστοσύνη σας είναι το σπουδαιότερο πολιτικό κεφάλαιο.

Αυτήν την προσωπική και πολιτική συνέπεια αναγνώρισε και εκτίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γι αυτό και μου έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσω την ψήφο του Ξανθιώτικου Λαού μέσα από το ψηφοδέλτιο της μεγάλης και ιστορικής Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί το κάλεσμα αυτό, είναι το κάλεσμα των καιρών. Συνεπής συμπόρευση, με σχέδιο, στη βάση αρχών και των αξιών του Λαού μας.

Σε μια τέτοια συμπόρευση σας καλώ σήμερα. Την οφείλουμε στον εαυτό μας. Την οφείλουμε στον τόπο μας. Την οφείλουμε στους νέους μας. Την οφείλουμε στις επόμενες γενιές.

Μαζί, με εμπιστοσύνη.
Δημήτρης Σαλτούρος
Δικηγόρος
Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Ξάνθης.