GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν χρωστάμε σε κανέναν δήμαρχο και ούτε έχουμε υποχρέωση

Ακούμε διάφορα από δεξιά και αριστερά όπως και όταν μας συναντούν οι δήμαρχοι και πολίτες που οι Ξανθιώτες τους έδωσαν την εξουσία να ...


Ακούμε διάφορα από δεξιά και αριστερά όπως και όταν μας συναντούν οι δήμαρχοι και πολίτες που οι Ξανθιώτες τους έδωσαν την εξουσία να λένε ότι τους τα «χώνουμε» και τους κατηγορούμε και ότι είμαστε άδικοι.

Τους πληροφορούμε ότι δεν τα έχουμε με κανέναν και ποιο συγκεκριμένα με τον Χ. Δημαρχόπουλο νυν δήμαρχο και Μ. Τσέπελη νέο δήμαρχο της Ξάνθης.

Ασκήσαμε κριτική στον νυν δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο γιατί εκτιμούμε ότι το έργο για την πόλη της Ξάνθης από τον ίδιο ήταν και είναι ανύπαρκτο και όσο για τον γεγονός ότι ασκήσαμε κριτική στον νέο δήμαρχο Μ. Τσέπελη, δεν τον αδικήσαμε γιατί ακόμη δεν άσκησε διοίκηση.

Είμαστε όμως αντίθετοι και δεν το κρύψαμε με τον τρόπο εκλογής του ως δήμαρχος Ξάνθης. Αμφισβητήσαμε και αμφισβητούμε τον τρόπο εκλογής του.

Σαφώς και δεν έχουμε στοιχεία για να τον κατηγορήσουμε ευθέως για τον τρόπο εκλογής του γιατί ακούγονται πολλά και διάφορα.

Εμείς θεωρούμε ότι είναι «σκιώδης» η εκλογή του και όχι καθαρή. Αυτή ήταν η δική μας άποψη και αυτή θα είναι.

Πέρα από εκεί, ανεξάρτητα αν τον ψήφισε το Δροσερό, τα Κιμέρια ή το Πούρναλικ και είτε μας αρέσει είτε όχι αυτό είναι το αποτέλεσμα και άρα, αυτός θα είναι ο δήμαρχος της Ξάνθης για τα επόμενα 4 χρόνια.

Άρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα προσωπικά με τον Χ. Δημαρχόπουλο ή τον Μ. Τσέπελη. Έχουμε όμως πρόβλημα με τον απερχόμενο δήμαρχο γιατί δεν έλαβε υπόψη τα θέλω τον Ξανθιωτών, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που οι Ξανθιώτες τον τιμώρησαν και με τον Μ. Τσέπελη γιατί πιστεύουμε ότι ο τρόπος της εκλογής του δεν τιμά τους ίδιους τους Ξανθιώτες ψηφοφόρους.

Όμως εφ όσον το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αυτό και σύμφωνα με την «Δημοκρατία» της Χώρας ,είναι ο δήμαρχος της Ξάνθης, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Θα συνεχίσουμε να του ασκούμε κρητική όταν γίνει δήμαρχος και θα αναφερόμαστε θετικά στο όποιο θετικό έργο του για τον δήμο της Ξάνθης.

Δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν δήμαρχο και δεν χρωστάμε σε κανέναν.