GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ακυρώθηκε η ασφαλτόστρωση της “Θηλιάς”. Τελικά τι δεν πήγε καλά για τους «υπεύθυνους» του έργου;

Σύμφωνα με το ΕΜΠΡΟΣ υπάρχει διαβεβαίωση από τους υπεύθυνους του δασαρχείου για το έργο ασφαλτόστρωσης της «Θηλιάς» που θα «κρεμούσε»...


Σύμφωνα με το ΕΜΠΡΟΣ υπάρχει διαβεβαίωση από τους υπεύθυνους του δασαρχείου για το έργο ασφαλτόστρωσης της «Θηλιάς» που θα «κρεμούσε» τις δραστηριότητες των φυσιολατρών της Ξάνθης στην αναφερόμενη περιοχή και όπως δείχνει το πράμα, κάτι δεν έκαναν καλά και οι υπεύθυνοι του δασαρχείου δεν «έδεσαν» την «δουλειά» από όλες τις μεριές με αποτέλεσμα σύμφωνα πάντοτε με το ΕΜΠΡΟΣ ο διαγωνισμός να ακυρωθεί (;) Αυτό βέβαια είναι άγνωστο γιατί κανένας δεν μας λέει με βεβαιότητα ότι αν περάσουν οι αντιδράσεις των πολιτών δεν δούμε τα σκαφτικά μηχανήματα επάνω στην Θηλιά να στρώνουν άσφαλτο και χωρίς ρείθρα.
Και απλά επιβεβαιώνεται ο κανόνας
Μια ζωή στο «γόνατο» οι αποφάσεις των υπευθύνων. Και λέμε μια ζωή στο «γόνατο» και στο «αρπακολατζίδικο» γιατί σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, φαίνεται από την μελέτη, ότι δεν είχαν προβλέψει οι άνθρωποι του δασαρχείου και οι συνεργάτες τους μελετητές στον δρόμο που επρόκειτο να ασφαλτοστρωθεί, ρείθρα (χαντάκια) δεξιά και αριστερά του δρόμου για να συγκεντρώνονται τα νερά της βροχής.

Δηλαδή για να το καταλάβουμε όλη η λάσπη που θα κουβαλούσε η βροχή θα στεκόταν πάνω στην άσφαλτο και μοιραία αυτός ο δρόμος θα μετατρέπονταν και πάλι σε χωματόδρομο.

Για τέτοια αγάπη και νιάσιμο για το περιβάλλον οι κατά τα άλλα άνθρωποι των δασών και του περιβάλλοντος στην Ελλάδα.