GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας για ξεχωριστές εμφανίσεις στην παραλία!

Το πιο πιθανό είναι ήδη να έχετε αγοράσει το φετινό σας μαγιό και να ετοιμάζεστε για τις εξορμήσεις σας στη θάλασσα. Aυτά όμως δεν ...



Το πιο πιθανό είναι ήδη να έχετε αγοράσει το φετινό σας μαγιό και να ετοιμάζεστε για τις εξορμήσεις σας στη θάλασσα. Aυτά όμως δεν αρκούν! Μπορεί το μαγιό να είναι το βασικότερο όλων, όμως πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή σας έχει και το λεγόμενο cover up, δηλαδή τα ρούχα που θα φορέσετε πάνω από το μαγιό για να πάτε στην παραλία.
Δείτε παρακάτω stylish beach looks στα οποία ορκίζονται οι απανταχού fashionistas για ξεχωριστές εμφανίσεις στην παραλία.

Παρεό


Το γνωστό σε όλες παρεό, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των θαλάσσιων εξορμήσεων εδώ και πολλά χρόνια. Φέτος όμως, το σχέδιο που κάνει δυναμικό comeback είναι το κλασικό sarong, εκείνο δηλαδή που δένει στη μέση και καλύπτει μόνο τους γοφούς -και όχι ολόκληρα τα πόδια. Διάσημες celebrities το έχουν ήδη υιοθετήσει και σας παροτρύνουν να κάνετε το ίδιο.

Crochet Dresses


Τα πλεκτά φορέματα που θυμίζουν τα σεμεδάκια της γιαγιάς βιώνουν την καλύτερή τους περίοδο. Στην αγορά θα συναντήσετε μία τεράστια ποικίλα από εφαρμογές από τα πιο στενά μέχρι τα πιο αέρινα το ίδιο και σε μήκη και χρώματα.

Kaftans


Το καφτάνι είναι το φόρεμα της παραλίας, το οποίο μπορεί να σας συνοδεύσει και αμέσως μετά τη θάλασσα, σε ένα εστιατόριο ή ένα beach bar για κοκτέιλ. Εσείς φροντίστε μόνο να επιλέξετε ένα χρώμα ή ένα μοτίβο που σας ταιριάζει και ιδανικά να συνδυάζεται και με το μαγιό σας.

Dad Shirts


Το φετινό καλοκαίρι ο κόσμος της μόδας εμπνέεται και πάλι από τους αγαπημένους μπαμπάδες και φέρνει στην κατηγορία του beachwear τα oversized αντρικά πουκάμισα. Είναι η πιο έξυπνη και οικονομική πρόταση αφού μπορείτε απλά να κλέψετε κρυφά από τους άνδρες της ζωής σας ένα πουκάμισό τους και να το ρίξετε πάνω από το μαγιό σας.