GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι Ξανθιώτες ψηφίζουν την Κυριακή ενωμένοι

Κατασκεύασαν δικαστικές περιπέτειες που δεν υπάρχουν. Τον έκαναν Δήμαρχο και τον καθαίρεσαν πριν την Κυριακή. Διέδωσαν πως μετά από αυ...


Κατασκεύασαν δικαστικές περιπέτειες που δεν υπάρχουν. Τον έκαναν Δήμαρχο και τον καθαίρεσαν πριν την Κυριακή. Διέδωσαν πως μετά από αυτό η Ξάνθη θα έχει Μουσουλμάνο Δήμαρχο δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο απέναντι στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, των οποίων την ψήφο εκλιπαρούν για να πάρουν. 

Η λάσπη το ψέμα και η συκοφαντία ξεπέρασαν κάθε όριο. Εκμεταλλεύτηκαν την ανοχή ως αδυναμία και προσπαθούν να καταστρέψουν τα πάντα γιατί έτσι έμαθαν και αυτό το έδειξαν στα 5 χρόνια ανικανότητας που βάλτωσαν την Ξάνθη. 

Μην τους αφήσεις να συνεχίσουν να στερούν το χαμόγελο από τα παιδιά σου. Μην τους αφήσεις να συνεχίσουν να γκριζάρουν την Ξάνθη των χιλίων χρωμάτων. Μην τους αφήσεις να θεωρούν ιδιοκτησία τους το Δροσερό, τα Κιμμέρια, το Εύμοιρο, την Ξάνθη. 

Μην τους αφήσεις να συνεχίσουν να σπέρνουν τον διχασμό ανάμεσά μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσει η Ξάνθη μας ακόμη 4 χρόνια εγκλωβισμένη στην απραξία, τη μικροπρέπεια και το μίσος.
Πάρε την απόφαση και κλείσε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτούς που δε στάθηκαν αντάξιοι της εμπιστοσύνης σου.

Μαζί ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την Ξάνθη των παιδιών μας. Μπορούμε να αντισταθούμε στη ρητορική μίσους και ψεύδους.