GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκλεψε τις εντυπώσεις το προαγωνιστικό του ΟΦΘΑ στην Καβάλα

Άλλη μια χρονιά – η καλύτερη αγωνιστική χρονιά- για την προαγωνιστική ομάδα του ΟΦΘΑ τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Άλλη μια χρονιά – η καλύτερη αγωνιστική χρονιά- για την προαγωνιστική ομάδα του ΟΦΘΑ τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι 105 κολυμβητές-τριες της ομάδας παρουσίασαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς μια εξαιρετική εικόνα. Τακτικότητα, συνέπεια, υπομονή, επιμονή, πειθαρχία, προσπάθεια και ζήλος, κούραση, κόπος, σωστή αθλητική νοοτροπία, ευγενής άμιλλα, ομαδικό πνεύμα αλλά και χαμόγελα, ευτυχία, γνώση και δημιουργικότητα έχτιζαν την παραπάνω εικόνα δείχνοντας σε όλους τον ορισμό της λέξης ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Στον τελευταίο και κορυφαίο στόχο όλων των ομάδων στην Ελλάδα, όπου έλαβαν μέρος οι 11 ομάδες της περιφέρειας με 400 κολυμβητές-τριες η ομάδα μας αγωνιζόμενη με τον πρωτοφανή αριθμό των 88 κολυμβητών-τριών (η μεγαλύτερη κολυμβητική αποστολή στην ιστορία της πόλης), πραγματοποίησε άρτια εμφάνιση, κέρδισε 97 μετάλλια (48 χρυσά, 29 ασημένια και 20 χάλκινα μετάλλια) και κατέκτησε την 1η θέση στην άτυπη κατάταξη των σωματείων της περιφέρειας.

Έτσι λοιπόν έπεσε η αγωνιστική αυλαία και της φετινής χρονιάς με τα μικρά δελφινάκια της ομάδας μας, να υπερβάλουν εαυτό διατηρώντας την ομάδα μας σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως ακριβώς αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδος!

Τάσος Καλλιτσάρης προπονητής του τμήματος
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου , για την καθημερινή προσπάθειά τους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για την υπομονή και την επιμονή τους, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές μας, καθώς και για όλες τις όμορφες απλές και καθημερινές στιγμές που μου χάρισαν όλη τη χρονιά σαν άνθρωπο! Η μαζικότητα των τμημάτων μας, η διάρκεια στο χρόνο και οι επιτυχίες των κολυμβητών μας που παραμένουν στο χώρο της κολύμβησης σε μεγάλη ηλικία και κατακτούν ακόμη και την κορυφή του κόσμου, δικαιώνει τη φιλοσοφία της ομάδας 15 χρόνια τώρα και δείχνει πως τα μετάλλια τα ρεκόρ και οι χρόνοι σε μικρή ηλικία έρχονται χωρίς να είναι αυτοσκοπός, αλλά με σωστή και σε διάρκεια πορεία!

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κολυμβητές-τριες μου ηλικίας 12 ετών που 4 χρόνια τώρα ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές, με τις χαρές και τις λύπες! Η μελαγχολία μου για την ολοκλήρωση της προαγωνιστικής τους πορείας μαλακώνει στη σκέψη ότι όλα όσα κατάφερα να τους διδάξω αυτά τα χρόνια θα ευοδωθούν τα επόμενα χρόνια με μεγαλύτερες επιτυχίες και λέγοντάς τους πως ο κ. Τάσος από Σεπτέμβρη θα είναι κοντά τους στο αγωνιστικό τμήμα μαζί με τον κ. Γιώργο και την κ. Γιώτα ως ο επιστημονικός συνεργάτης στο βιοχημικό κομμάτι των προπονήσεων!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για ακόμη μια σεζόν, στο Δ.Σ και ιδιαίτερα στους κ. Κώστα Αλεξάκη και κ. Παντελή Αγοράκη οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου, αρωγοί και στην πιο τρελή σκέψη που κάναμε για την ομάδα χωρίς ανταμοιβή…!”

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω στη συνεργάτη μου και φίλη κ. Γιώτα Αθανασίου η οποία δείχνει το τι μπορεί να κάνει όταν “ελεύθερα” ξεδιπλώνει τις γνώσεις και το χαρακτήρα της.”

Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ με τη σειρά του ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς για την άψογη συνεργασία τους, υπομονή , επιμονή και την υποστήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, καθ όλη τη χρονιά. Τέλος ένα μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας Γιώτα Αθανασίου και Τάσο Καλλιτσάρη!

Κάποια πράγματα δεν βρίσκονται γραμμένα σε βιβλία πανεπιστημίων…
Στην ομάδα μας οι ίδιοι προπονητές βρίσκονται μαζί για πάνω από μια 10ετία. Λειτουργούν σαν μια οικογένεια και στα καλά και στα άσχημα, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες! Η αγάπη για την ομάδα, για το άθλημα μα πάνω από όλα για τα παιδιά, η εργατικότητα που δεν κοιτά ωράριο ή αργία, το πάθος της τελειότητας και η συνέπεια είναι μερικά μόνο από τα μυστικά της επιτυχίας μας που ευτυχώς δεν διδάσκονται… αλλά υπάρχουν μέσα μας!

Όλες οι μεγάλες και σοβαρές ομάδες του πλανήτη που σέβονται τον εαυτό τους οργανώνουν τα τμήματά τους και με υπομονή, σωστή δουλειά και πάνω από όλα πολύ αγάπη δημιουργούν τους δικούς τους αθλητές, αυριανούς πρωταθλητές ξέροντας από μικρή ηλικία πως τους δούλεψαν και τι ακριβώς χρειάζονται! Στόχος είναι η διάρκεια των αθλητών στο χρόνο… δεν είναι εύκολο, όμως η ομάδα μας φιγουράρει 15 χρόνια τώρα στις κορυφαίες επαρχιακές ομάδες της χώρας!

Τα 15 αυτά χρόνια της ιστορίας της ομάδας μας πέρασαν από το προαγωνιστικό τμήμα της 100αδες κολυμβητές-τριες με 10αδες από αυτούς αργότερα στο αγωνιστικό τμήμα να πρωταγωνιστούν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, να γίνονται πρωταθλητές Ελλάδος, να γίνονται μέλη της Εθνικής ομάδας, να διακρίνονται με το εθνόσημο, να γίνονται Βαλκανιονίκες πρωταθλητές Ευρώπης , κόσμου, Παραολυμπιονίκες…

Τυλιγαδάς Α.- Κονσαλάκη Χ.- Κουσάρη Ε.- Μπούτσης Α. – Αρίκας Β. – Ευθυμίου Σ. – Βαιτσάκη Δ. – Μιχαηλίδου Δ. – Μουστάκα Α. – Παπαδόπουλος Χ. – Κουσάρης Κ. – Μιχαλεντζάκης Δ. – Σοφιανίδης Ν. – Μπαδάνης Π – Μπράμου Ε. – Μπαρή Δ. – Δραμαλίδου Α. – Ζελεσκίδης Α. – Γκεβρέκης Ν. – Κλεανθίδης Π. – Μπαδάνη Μ. – Καδόγλου Μ. – Κώτα Δ. – Στούρας Γ. – Κούγκουλος Α. – Βολτέζος Ε. – Καζάκος Σ. – Παλακίδης Σ. – Διαμαντάκης Α. – Στασινόπουλος Μ. – Αλεξάκης Γ. – Στούρα Ο. – Δημητριάδου Σ. είναι μερικά από τα παιδιά αυτά…

Κάθε χρόνο και 15 χρόνια τώρα μια παροιμία λέει πως μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ και κανέναν για πάντα (το αρχείο της ΚΟΕ ευτυχώς στη διάθεση όλων μας) !

Και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…. ετοιμαστείτε γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!
προαγωνιστικό τμήμα ΟΦΘΑ 2019-2020 (loading…)

Keep swimming!!!
Για τον ΟΦΘΑ
Το Δ.Σ.
& ο προπονητής