GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το Ίδρυμα Λάτση εκσυγχρονίζει τις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού στα Νοσοκομεία Καβάλας και Ξάνθης

Πριν από μερικούς μήνες προκηρύχθηκε από το κοινωφελές Ίδρυμα Ι. Σ. Λάτσης το πρόγραμμα ‘Συμπράττουμε για την Υγεία’. Αναζητώντας κοιν...


Πριν από μερικούς μήνες προκηρύχθηκε από το κοινωφελές Ίδρυμα Ι. Σ. Λάτσης το πρόγραμμα ‘Συμπράττουμε για την Υγεία’. Αναζητώντας κοινές λύσεις σε κοινά προβλήματα, συζητήσαμε οι Διοικήσεις των νοσοκομείων Καβάλας και Ξάνθης και καταλήξαμε να υποβάλουμε πρόταση για τον εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού των δύο νοσοκομείων.

Οι ανάγκες που καλύπτουν οι δύο ΜΤΝ είναι πολλές και μεγάλες και είναι αυτονόητη η υποχρέωση παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους αιμοκαθαρόμενους συμπολίτες μας.

Είναι απολύτως ευχάριστο το γεγονός ότι το Ίδρυμα Ι. Σ. Λάτση επέλεξε τα δύο νοσοκομεία της περιοχής μας προκειμένου να χρηματοδοτήσει της αντικατάσταση του εξοπλισμού των ΜΤΝ. Με ευθύνη ανθρώπων των νοσοκομείων μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, υποβλήθηκαν άρτιοι φάκελοι, αναδείχθηκε η σκοπιμότητα και αναγκαιότητα της παρέμβασης και αυτό οδήγησε στην επιλογή των δύο νοσοκομείων μας μαζί με 7 ακόμη σε όλη τη χώρα.

Θα επανέλθουμε για τις λεπτομέρειες του ζητήματος.
Ο Διοικητής του ΓΝ Καβάλας
Α. Γ. Καρασαββόγλου
Ο Διοικητής του ΓΝ Ξάνθης
Αχιλλέας Γερόπουλος