GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η «Εορτή Αιμοδότη 2019»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί δημοσίως όσους συνέβαλλαν στη φετινή μεγάλη επιτυχία της ΕΟΡΤΗ...


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί δημοσίως όσους συνέβαλλαν στη φετινή μεγάλη επιτυχία της ΕΟΡΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης. Σε τρείς ημέρες ιδιαίτερης χαράς και τιμής βραβεύτηκαν 90 εθελοντές οι οποίοι διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη χρονιά. Τιμήθηκαν με τα ειδικά βραβεία, επαίνους και μετάλλια για τη δράση τους και την προσφορά τους στον συνάνθρωπο.


Ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν στις τριήμερες εκδηλώσεις της «ΑΓΑΠΗΣ» όπως ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους κάτωθι:

-Τους συνδιοργανωτές-αρωγούς της εκδήλωσης που μέσα σε μια έντονη οικονομική κρίση για ακόμη μια φορά έβαλαν το «χέρι βαθιά στην τσέπη» προκειμένου με την συμπαράσταση και αρωγή τους να ενισχύσουν αυτή μας την προσπάθεια, ήτοι : τη Χρυσή Συμπαραστάτη μας την εταιρία λειαντικών ειδών ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ, τους Μεγάλους Συμπαραστάτες μας τις εταιρίες Ν. Φραντζίδης – Δ. Τερζίδης ΙΚΕ «κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και ΕΛΙΝΟΙΛ ΑΕ, καθώς και τους αρωγούς μας όπως, την εταιρία Δ. Γραβουνιώτης – Ι. Σκαρλατίδου ΟΕ «κατάστημα ΛΗΤΩ», την εταιρία εμπορίας τροφίμων SOU-EM του κ Φαχρή Τζαμπάζ, το Ιατροδιαγνωστικό Κέντρο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΑΕ, το Διαγνωστικό Κέντρο ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ, την επιχείρηση της Θεμιστοκλή Φιλίας «καντίνα Η ΦΙΛΙΩ», την εταιρία ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ «the bicycle shop», την εταιρία Τσακίρης Σωτήρης «επιγραφές, την εταιρία Απόστολος Μουτάφης-Αθανασία Καλαθέρη ΟΕ «τυπογραφείο».


-Τους συνδιοργανωτές μας, όπως την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., το Επιμελητήριο Ξάνθης, τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ξάνθης.

-Τον φωτογράφο κ. Ραμαδάνογλου Ραμαδάν για το πλούσιο καλλιτεχνικό φωτογραφικό υλικό των τριήμερων εκδηλώσεων αλλά και για τη δημιουργία του αναμνηστικού βίντεο και παρουσίασης των φετινών βραβευθέντων.

-Τους πολλούς δωροθέτες μας για τη μικρή λαχειοφόρο της εκδήλωσης.

-Τους μεγάλους δωροθέτες της λαχειοφόρου ήτοι : την Φιφή Χατζηστόικου για την προσφορά του πίνακα ζωγραφικής αξίας 1.000,00€, το ασφαλιστικό πρακτορείο DAIC, την κ.Ξανθοπούλου Αναστασία ιατρός-δερματολόγος, την εταιρεία Ν.Φραντζίδης-Δ.Τερζίδης ΙΚΕ «κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «PILION TERRA» της οικογένειας Δημητρίου Φωτιάδη.

-Τους σαράντα πέντε (45) εθελοντές αιμοδότες που προσέφεραν το αίμα τους το Σάββατο 25 Μαίου στο χώρο του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης.

-Τον διευθυντή, τους δασκάλους και τους μικρούς μαθητές του 3ου

Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης που συμμετείχαν στην έκθεση ζωγραφικής με θέμα την αιμοδοσία στην Πλατεία Διοικητηρίου Ξάνθης.

-Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, τον Χορευτικό Όμιλο Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.

-Τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας που για μια ακόμη φορά προέβαλλαν την εκδήλωση.

-Το προσωπικό και την διοίκηση του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» για τη διάθεση της αίθουσας της τραπεζαρίας και για τη φιλοξενία του Μνημοσύνου Αγάπης υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων εθελοντών αιμοδοτών- μελών τους συλλόγου μας.

-Τον εφημέριο του Ιερού Ναού της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του Γηροκομείου μας πρωτοπρεσβύτερο Χρήστο Σεβαστόπουλο.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν, κόσμησαν και τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων και αρκετός κόσμος που ήρθαν για να τιμήσουν τους «πρωταθλητές» της αιμοδοσίας.

Το διοικητικό συμβούλιο ζητάει συγνώμη για τις όποιες τυχόν παραλείψεις σημειώθηκαν στις εκδηλώσεις. Προσπαθήσαμε όπως κάθε φορά σε εθελοντική βάση να είναι όλα τέλεια οργανωμένα.

Για τους αιμοδότες μέλη μας αφιερώνουμε το «Σε ευχαριστώ για το δώρο της ζωής. Σε ευχαριστώ που είσαι εθελοντής αιμοδότης» Τους θυμίζουμε ότι «Δίνουμε το αίμα μας γιατί μας περισσεύει η αγάπη και γιατί αίμα δίνουν αυτοί που νοιάζονται σε αυτούς που το χρειάζονται!».

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης

Η Γεν. Γραμματέας
Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου