GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Να μη διανοηθεί κανείς να αλλάξει το status quo των καλυβών στο Δέλτα του Έβρου”

“Να μη τολμήσει κανείς να αλλοιώσει την ειλημμένη απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων που έχουν κατ...

“Να μη τολμήσει κανείς να αλλοιώσει την ειλημμένη απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων που έχουν καταστήσει τις παράγκες του Έβρου, προκεχωρημένα φυλάκια της Εθνοφυλακής” διεμήνυσε από την Αλεξανδρούπολη, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, συνοδευόμενος από υποψήφιους Ευρωβουλευτές και στελέχη των ΑΝ.ΕΛ., στο πλαίσιο περιοδείας του ενόψει των Ευροεκλογών.

“Ο Βέμπερ θα έπρεπε να είναι Persona non grata για την Ελλάδα”
Σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, υπογράμμισε τη σημασία των Ευρωεκλογών για το μέλλον της Ευρώπης, και μάλιστα μιλώντας για τον Γερμανό πολιτικό Μάνφρεντ Βέμπερ, τον μεγαλύτερο ανθέλληνα, προσθέτοντας πως θα έπρεπε να είναι persona non grata για την Ελλάδα.

Π. Καμμένος: “Ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά του Τέρενς Κουίκ“
Δε παρέλειψε δε να αναφερθεί και στον Τέρενς Κουίκ, λέγοντας πως πρόδωσε τους ΑΝΕΛ αλλά και την Θράκη, για μία καρέκλα Υπουργείου. “Ζητώ συγγνώμη, λυπάμαι, τον επέλεξα, εγώ έκανα λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη έναντι του Ελληνικού λαού” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.