GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


To 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας στην Αλεξανδρούπολη από 15 έως 19 Μαΐου 2019

Η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία (ΕΛΨΕ) σε συνεργασία με την Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνο...


Η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία (ΕΛΨΕ) σε συνεργασία με την Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας με θέμα «Νοερός οὖν καὶ έμψυχος ἐστίν ὁ κόσμος», Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 19 Μαΐου 2019, στην Αλεξανδρούπολη στο συνεδριακό κέντρο Ramada Plaza Thraki Hotel.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει προσκεκλημένες ομιλίες και προσκεκλημένα συμπόσια τα οποία θα αναλύσουν το κεντρικό θέμα του συνεδρίου σε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις διαστάσεις του, καθώς και συμπόσια όλων των Κλάδων της ΕΛΨΕ προκειμένου να αναδείξουν τις δράσεις των μελών τους στα διάφορα πεδία της ψυχολογίας.

Οι τέσσερις προσκεκλημένοι ομιλητές είναι όλοι διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα του.

Ο Γιώργος Παξινός είναι καθηγητής Ψυχολογίας και Ιατρικών Επιστημών στο Neuroscience Research Australia του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σύδνεϋ.

Ο Κωσταντίνος Φάντη είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ψυχολογίας και Διευθυντής του Εργαστηρίου Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου

H Beatriz Luna είναι διακεκριμένη καθηγήτρια ψυχιατρικής με εξειδίκευση στη γνωσιακή νευροεπιστήμη.

Η Martha Augoustinos είναι καθηγήτρια ψυχολογίας Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας

Στο συνέδριο του οποίου πρόεδρος είναι ο καθηγητής του ΔΠΘ Νίκος Μακρής, θα συμμετέχουν ψυχολόγοι, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, αλλά και όσοι ασχολούνται με ζητήματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος.


Το επίσημο site του συνεδρίου είναι www.elpse2019.gr