GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Eκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας γονέων μαθητών της ΠΑΜΘ

Αγαπητοί γονείς, αντιπρόσωποι



Αγαπητοί γονείς, αντιπρόσωποι

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, με απόφαση του ΔΣ (Κομοτηνή 5/5/19) καθορίστηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας να πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019. Στο συνέδριο, σύμφωνα με το Ν. 2621/98, συμμετέχουν και ψηφίζουν , όλες οι Ενώσεις Γονέων της περιφέρειας Α.Μ & Θ.

Υποψηφιότητες για συμμετοχή στο ψηφοδέλτια θα γίνονται δεκτές μέχρι 2 ΙΟΥΝΗ 2019, μετά την κατάθεση αίτησης κάθε ενδιαφερόμενου, είτε εγγράφως στην ταχυδρομική διεύθυνση της έδρας της Ομοσπονδίας, είτε σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου goneisamth@gmail.com. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει η αίτηση να φέρει την υπογραφή του αιτούντα και να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γραμματέα της Ομοσπονδίας.

Τα απαιτούμενα έγγραφα και όλα τα δικαιολογητικά νομιμοποίησης, που θα πρέπει να καταθέσει η κάθε Ένωση για να νομιμοποιηθεί είναι τα παρακάτω:
  1. Επικυρωμένο αντίγραφο του πρακτικού γενικής Συνέλευσης, υπογεγραμμένο από το Προεδρείο της γενικής Συνέλευσης και επικυρωμένο αντίγραφο Αρχαιρεσιών υπογραμμένο από την Εφορευτική Επιτροπή.
  2. Επικυρωμένο αντίγραφο κατάστασης παρόντων αντιπροσώπων στη γενική συνέλευση, υπογραμμένο από το Προεδρείο.
  3. Επικυρωμένο αντίγραφο κατάστασης ψηφισάντων αντιπροσώπων με την υπογραφή ενός εκάστου, υπογραμμένο από την Εφορευτική Επιτροπή.
  4. Κατάσταση με τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μελών του Δ.Σ της Ένωσης και κατάσταση εκλεγμένων αντιπροσώπων και αναπληρωματικών με τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις τους και τα σχολεία από τα οποία προέρχονται.
  5. Βεβαίωση του Δ.Σ της Ένωσης για τον αριθμό των μαθητών των σχολικών μονάδων, ανά σχολείο της Ένωσης, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν στις αρχαιρεσίες, μέσω των γονέων τους.
  6. Ονόματα και αριθμό των αντιπροσώπων των Σχολείων προς την Ομοσπονδία. Υπενθυμίζουμε ότι το μέτρο εκλογής εκπροσώπων της Ένωσης Γονέων είναι ένας (1) εκπρόσωπος ανά τριακόσιους (300) μαθητές των οποίων οι γονείς συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες των συλλόγων τους και αυτό αποδεικνύεται με τις νομιμοποιήσεις. Σε περίπτωση υπολοίπου από εκατόν πενήντα (150) και άνω, εκλέγεται ακόμα ένας εκπρόσωπος.
  7. Κάθε νέο μέλος – Ένωση για να λάβει μέρος στο συνέδριο, θα πρέπει να έχει γίνει μέλος της Ομοσπονδίας, τουλάχιστον οκτώ μέρες πριν το συνέδριο
  8. Η εγγραφή νέου μέλους γίνεται μετά από έγγραφη αίτηση του υποψήφιου μέλους προς το Δ.Σ της Ομοσπονδίας και πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από τα εξής δικαιολογητικά:

α. Επικυρωμένο Αντίγραφο Καταστατικού της Ένωσης
β. Σύνθεση του Δ.Σ , με πλήρη στοιχεία (Ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, τηλέφωνα)
γ. Αντίγραφο Μητρώου- Μελών – Συλλόγων της Ένωσης
δ. τα αναφερόμενα παραπάνω έγγραφα και όλα τα δικαιολογητικά νομιμοποίησης.

Το δικαίωμα εγγραφής των μελών ορίζεται στα 50€ και της ετήσιας συνδρομής επίσης στα 50€ για κάθε εκλεγμένο αντιπρόσωπο της Ένωσης.

Τα παραπάνω νομιμοποιητικά έγγραφα, αντίγραφα των οποίων θα είναι επικυρωμένα από το Δ.Σ, θα πρέπει να βρίσκονται στη διάθεση της Ομοσπονδίας μέχρι την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019.

Αλεξανδρούπολη, 22-04-2019