GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΕΥΠ Για υποψήφιους δημάρχους Ξάνθης που συνεργάζονται με Μετέ και DEB!

Συνταραχτική αποκάλυψη του Via Diplomacy, σχετικά με τα συμβαίνοντα στην Θράκη, έξω φρενών ο Αυγενάκης για τη συνεργασία Τσέπελη – DEB!


Συνταραχτική αποκάλυψη του Via Diplomacy, σχετικά με τα συμβαίνοντα στην Θράκη, έξω φρενών ο Αυγενάκης για τη συνεργασία Τσέπελη – DEB!

*Πολλοί θεωρούν ότι η «απομάκρυνση» του Τσέπελη από την εκδήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Καλαμίτσα Καβάλας και το χώρο των «επισήμων» μόνο τυχαία δεν έγινε!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο ΥΠΕΞ αλλά και την ΕΥΠ για τους Τουρκόφρονες στη Θράκη και τις συναλλαγές τους με υποψηφίους Δημάρχους που στο «πάθος» τους για εξουσία, δεν δίστασαν να συνεργαστούν ακόμη και με το DEB!

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, με την απλή αναλογική που καθιέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ δίνεται πλέον η δυνατότητα στους συμβούλους που θα εκλεγούν να έχουν άμεση παρέμβαση στα αυτοδιοικητικά.
Μάλιστα σε μια σημαντική πληροφόρηση προβαίνει το έγκυρο Via Diplomacy, σχετικά με τα συμβαίνοντα στην Θράκη, ως προς την συμμετοχή των τουρκοφρόνων στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποκαλύπτοντας τα παρακάτω!

«Αυτό που προβληματίζει έντονα το ΥΠΕΞ και την ΕΥΠ, είναι η "διασπορά" των πιστών στο τουρκικό Προξενείο υποψηφίων συμβούλων, σε όλους τους συνδυασμούς. Οι πολλοί συνδυασμοί και η προσπάθεια των υποψηφίων Δημάρχων να πάρουν την διοίκηση του Δήμου τους, τους έχει κάνει ευάλωτους στις απαιτήσεις τους!!!

«Μάλιστα το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο, ειδικά στην Ξάνθη, όπου τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι του νομού έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ, του ΥΠΕΞ και τριών Πρεσβειών».

Είναι εμφανές ότι το Via Diplomacy «φωτογραφίζει» καθαρά τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που δεν δίστασε όχι μόνο να «επισκεφθεί» του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ ζητώντας τις…ευλογίες του, με τον τελευταίο να κατεβάζει ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μαζί του τον ανεψιό του Καραοσμάν Λεβέντ αλλά και να συνεργάζεται ανοιχτά με το DEB είτε αγκαλιάζοντας θερμά τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Τουρκικού Κόμματος Μπαντάκ Χουσεΐν, είτε φωτογραφιζόμενος δημόσια με τον επικεφαλής υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Τουρκικού Κόμματος DEB Μπαλτατζή Χουσεΐν!!! Γεγονότα που έχουν προβληματίσει έντονα και τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο συγκεκριμένος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης εμφανίστηκε…απρόσκλητος και στο χώρο των επισήμων στην εκδήλωση της Κυριακής στο κλειστό της Καλαμίτσας όπου μιλούσε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και…»απομακρύνθηκε» από την προσωπική του φρουρά, με αποτέλεσμα μάλιστα να μην καθίσει τελικά ούτε στις κερκίδες του σταδίου και να φύγει από την εκδήλωση, πριν ξεκινήσει η ομιλία με κεντρικό θέμα τις Ευρωεκλογές!!!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Via Diplomacy που σχολίασε δηκτικά και ο Μακεδών στο Voria gr:

«Γίνεται σαφές, ότι η προσπάθεια της Άγκυρας να διοικεί την Θράκη δεν θα έφερε αποτέλεσμα, αν ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας -στην κεντρική και τοπική εξουσία- υπηρετούσε την Ελλάδα και όχι προσωπικά και κομματικά συμφέροντα. Αυξάνονται δυστυχώς ανησυχητικά, εκείνοι που ανοίγουν τις κερκόπορτες. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, με ποιους θα προωθούσε τα σχέδιά του το τουρκικό Προξενείο;

Πέραν τούτου, η κυβέρνησης της Αριστεράς δεν έλαβε καν υπόψη της τις προειδοποιήσεις μας, ότι με την καθιέρωση της απλής αναλογικής, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, όχι μόνον επειδή θα υπάρξουν ακυβερνησία και αδιαφανείς συναλλαγές για τον σχηματισμό πλειοψηφίας, αλλά και επειδή θα εκμεταλλευθεί το γεγονός η Τουρκία και μέσω των τουρκοφρόνων δημοτικών συμβούλων, θα διοικεί τους θρακιώτικους Δήμους, ακόμη και αν πλειοψηφήσουν συνδυασμοί χριστιανών.

Μέχρι σήμερα, η συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών (μουσουλμάνων) που πρόσκεινται ανοιχτά στο τουρκικό Προξενείο και τις Παράλληλες Δομές (ψευτομουφτήδες, πολιτιστικοί σύλλογοι), είχαν μια διακριτική στάση τόσο κατά τις προεκλογικές περιόδους, όσο και στην θητεία τους ως σύμβουλοι.
Με την απλή αναλογική που καθιέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθαρά για κομματικούς λόγους και προς βλάβη της χρηστής και στιβαρής διοίκησης, δίνεται πλέον η δυνατότητα στους συμβούλους που θα εκλεγούν, και είναι πιστοί στο Τουρκικό Προξενείο, να έχουν άμεση παρέμβαση στα αυτοδιοικητικά. Με αυτό τον τρόπο η Άγκυρα θα αποκτήσει συνδιοίκηση στην περιοχή.

Ως εκ τούτου, η τουρκόφρων μειονότητα τοποθετεί υποψηφίους σε όλα τα κόμματα και θα τους πριμοδοτήσει για να την εκφράζουν. Μη κάνουμε πως πέφτουμε από τα σύννεφα λοιπόν όταν υποψήφιοι φωτογραφίζονται κάτω από φωτογραφίες του Κεμάλ με Τούρκους πολιτικούς. Είναι ευκαιρία, με αφορμή τις εκλογές, το πολιτικό σύστημα να δει την πραγματικότητα όπως είναι, αλλά δεν το ελπίζω.

Είναι άλλωστε σωστή η διαπίστωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Χριστόπουλου, κατά τις προηγούμενες ευρωεκλογές, και που ενόχλησε τους συντρόφους του: «Δεν ξέρω αν η μειονότητα "είναι ένα ενιαίο τουρκικό πράγμα", οι αριθμοί πάντως δείχνουν ότι ψηφίζει ως "ενιαίο τουρκικό πράγμα"».

Ως προς δε την υπόσχεση του Α. Τσίπρα προς τον Ερντογάν, και που θα είναι ευτύχημα για την Ελλάδα να μη προφτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ να την υλοποιήσει και αυτήν, περί εκλογής των μουφτήδων, παραθέτω –τονίζει ο Μακεδών- ένα μικρό απόσπασμα από ομιλία του παράνομου μουφτή Μέτε:

«Οι εκτός Τουρκίας άνθρωποι βλέπουν την Τουρκία πολύ ξεχωριστά, πολύ διαφορετικά. Την βλέπουν σαν Οθωμανικό κράτος, σαν μάνα και σαν αγκαλιά. Την βλέπουν σαν μια δύναμη. Όσα προβλήματα κι αν υπάρχουν εντός της, την βλέπουν σαν ένα μεγάλο κράτος. Για αυτό τον λόγο εμείς αποκαλούμε την Τουρκία "μητέρα πατρίδα". Καθημερινά προσευχόμαστε στον Δημιουργό μας να μην της δώσει δοκιμασίες».
Σκεφτείτε, όταν με τις εκλογές καταστεί νόμιμος αυτός ο άνθρωπος, σχολιάζει ο ΜΑΚΕΔΩΝ…! .

«Έδιωξαν» κακήν κακώς από το χώρο των επισήμων πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Τσέπελη! Λόγω...DEB;;; Ή επειδή δεν είχε πρόσκληση;


*Δεν τον "έσωσε" ούτε ο Αυγενάκης που είναι πυρ και μανία με την "συνεργασία" του "αδελφούλη"με το DEB! Τον αγνόησαν όλοι!

Απαράδεκτο! «Έδιωξαν» κακήν κακώς πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Κυριακής από το χώρο των επισήμων τον….μεγάλο "ηγέτη" της…Ξάνθης και υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη!

Ο οποίος δεν έπεισε τον υπεύθυνο Ασφαλείας του Προέδρου της Ν.Δ. που τον απομάκρυνε κακήν κακώς, ούτε με την…χειραψία και το γνωστό του ύφος, ούτε με το μοδάτο…κοστούμι του, ούτε όμως και με την…απέλπιδα προσπάθειά του να «βρει» …συμμάχους στα πρόσωπα των Μέτιου, Κώστα Ζαγναφέρη κι όλων αυτών που έγιναν μάρτυρες του «επεισοδίου»…! Και φυσικά δεν τον "έσωσε" ούτε ο Λευτέρης Αυγενάκης που είναι πυρ και μανία για την απροκάλυπτη "συνεργασία" του "αδελφούλη" με το "Τουρκικό" κόμμα DEB!!!

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ «ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ»…
Όλα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης (και του DEB πλέον…) Μανώλης Τσέπελης εμφανίστηκε στο Κλειστό της Καλαμίτσας στη Καβάλα, συνοδευόμενος από πρωτοκλασάτο στέλεχος και πρώην…σκληρό πολέμιό του (!), λίγο πριν προσέλθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Μαρέβα Γκραμπόβσκι για την ομιλία του και κατευθύνθηκε χωρίς να έχει πρόσκληση, στο χώρο των επισήμων! Όπου ήδη βρίσκονταν ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας κ.Τσανάκα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος κ.ά. Ενώ ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός βρίσκονταν σε ειδικό χώρο μαζί με πρώην Υπουργούς, βουλευτές και υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος προκειμένου να τους χαιρετίσει όλους έναν προς ένα μπαίνοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άνθρωπος της ασφαλείας του Προέδρου της Ν.Δ όταν είδε λοιπόν να προσέρχεται στον χώρο των επισήμων ο Μανώλης Τσέπελης ακολουθούμενος από τον στενό του συνεργάτη και να στέκονται όρθιοι αναζητώντας μια θέση στα άδεια εκείνη την ώρα άσπρα καθίσματα, του ζήτησε την…πρόσκληση και στη συνέχεια τον απομάκρυνε με προστακτικό τόνο, δείχοντάς του την...κερκίδα τόπου όπου και τελικά αναγκάστηκε να καταλήξει ο «αδελφούλης» και ιδιαίτερα εκνευρισμένος πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Πρόεδρος της Ν.Δ. τελικά να ….αποχωρήσει από το Κλειστό της Καλαμίτσας μαζί με τον συνεργάτη του!!

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόβσκι έφτασε στις 7:10 στο Κλειστό και στην είσοδο του γηπέδου αντάλλαξε θερμή χειραψία τόσο με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη, όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Θεόδωρο Μαρκόπουλο, ενώ χαιρέτισε θερμά τον πρώην Υπουργό Αλέξανδρο Κοντό, τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και τον Αντιπεριφερρειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Μάλιστα στο χώρο των επισήμων κάθισε και ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης που φωτογραφήθηκε με την πανέμορφη υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. Καβάλας Αρετή Κώτση υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και βετεράνο αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομάτη που πρόσφατα μίλησε στο NEXT tv για την υποψηφιότητά του.