GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παρουσίαση υποψηφίων ευρωβουλευτών από Πάνο Καμμένο και πυρά προς πάσα κατεύθυνση στην Ξάνθη. Συνάντηση με Μητροπολίτη Ξάνθης.

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. Παρουσίασε ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμέννος από την Ξάνθη το μεσημέρι του Σαββάτου κατ...


Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. Παρουσίασε ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμέννος από την Ξάνθη το μεσημέρι του Σαββάτου κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε προς τα ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Ξάνθης , ενώ για ακόμη μια φορά απαντώντας στα ερωτήματα των Δημοσιογράφων , δε παρέλειψε να εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση τόσο κατά των Ευρωπαίων και κύριος των Γερμανών εταίρων μας για τα όσα ταλαιπωρούν την χώρα και τους Έλληνες Πολίτες τα τελευταία χρόνια τονίζοντας πως δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση των χορών , όσο και κατά των Αλ. Τσίπρα, Ν. Κοτζιά , Κ. Μητσοτάκη , Φ. Γεννηματά στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στελέχη των ΑΝ.ΕΛ αλλά και τον αντιπρόεδρο του κινήματος, μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου προόδευσε στην παλιά πόλη όπου δήλωσε έκπληκτος για την ομορφιά της. 

Στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τον Σεβασμιοτατο Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμων όπου είχε συζήτηση για μια ώρα περίπου μαζί του, με αναφορές τόσο στο θέμα των δίγλωσσων νηπιαγωγείων όσο και στην ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην Ξάνθη και στη Θράκη γενικότερα.