GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου: Απολογισμός δράσης “Πράσινες Πολιτιστικές διαδρομές”

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» η Εφορεία Αρχαιοτήτ...


Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Σωματείου Αλεξανδρούπολης ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ, διοργάνωσε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 ένα διαδραστικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι ανακάλυψης για οικογένειες στον αρχαιολογικό χώρο Ζώνης.


Σαράντα τρεις μικροί και μεγάλοι εξερευνητές ακολούθησαν με ενθουσιασμό τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο, έλυσαν γρίφους, έψαλαν ύμνους, ανακάλυψαν ευρήματα, ζωγράφισαν, απόκτησαν νέες γνώσεις, απόλαυσαν τη φύση, διασκέδασαν και μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις τους και την ευχή τους να ξανανταμώσουμε σύντομα!


Ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες που συμμετείχαν στο παιχνίδι, τις αρχαιολόγους για την πολύτιμη συμβολή τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της δράσης και τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Σωματείου Αλεξανδρούπολης ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ που “ζωντάνεψε” την αρχαία πόλη και τους κατοίκους της!