GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεδριάζουν το μεσημέρι της Δευτέρας η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης

Την 6η Μαΐου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχια...


Την 6η Μαΐου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

  1. Έγκριση του από 19-4-2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά την προμήθεια με τίτλο: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED & ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED» (συντάκτης Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  2. Έγκριση έκθεσης με τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το 1ο τρίμηνο του έτους 2019 (συντάκτρια Μαρία Σπανού).
  3. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διεξαγωγή πλειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας εκμίσθωσης κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν του ΕΒΕ για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  4. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή διοδίων και άλλων εξόδων μετακίνησης (συντάκτης Πλάτωνας Χατζηδημητρίου).
  5. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή διοδίων και άλλων εξόδων μετακίνησης (συντάκτρια Χριστίνα Ράλλη).
  6. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την άσκηση έφεσης κατά της αριθμ.10/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (συντάκτης Ιωάννης Λάμπρου).
  7. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την εκπροσώπηση δημοτικού συμβούλου ενώπιον του Πταισματοδικείου Ξάνθης στις 14-5-2019 (συντάκτης Θωμάς Ξανθόπουλος).
  8. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την εκπροσώπηση δημοτικού συμβούλου ενώπιον του Πταισματοδικείου Ξάνθης στις 24-5-2019 (συντάκτης Θωμάς Ξανθόπουλος).


Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα 14:00, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).
  1. Έγκριση παραχώρησης ή μη, κοινόχρηστου χώρου στην Πλατεία Διοικητηρίου στον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης (θέμα εξ’ αναβολής) (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου).
  2. Έγκριση παραχώρησης ή μη, κοινόχρηστου χώρου στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο σύλλογο Φοιτητών η «Γέφυρα» (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου).
  3. Έγκριση παραχώρησης ή μη κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Δημοκρατίας, στην Ένωση Πολυτέκνων Π.Ε. Ξάνθης και στο Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου).
  4. Έγκριση παραχώρησης ή μη κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Δημοκρατίας, τοποθέτηση και λειτουργία οικίσκου κοντά στο θεατράκι του ΟΤΕ, τοποθέτηση και λειτουργία προσωρινής λυόμενης εξέδρας και οικίσκου σε κοινόχρηστο χώρο στην Πλατεία Μητροπόλεως, μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, τοποθέτηση και λειτουργία προσωρινής λυόμενης εξέδρας σε κοινόχρηστο χώρο επί της Βασ. Σοφίας με Ύδρας, έναντι της ΔΕΗ στο Σύλλογο « Βάτραχοι» (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου).
  5. Έγκριση παραχώρησης ή μη κοινόχρηστου χώρου στη Πλατεία Δημοκρατίας στο Σύλλογο Ποντίων χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες» (συντάκτης Μελέτης Τερζόγλου).