GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

*Πρώτοι αναγγείλαμε την κάθοδό μας, πρώτοι καταθέτουμε το συνδυασμό μας. Την Τετάρτη 8 Μαίου (19.00) η κεντρική εκδήλωση.

*Πρώτοι αναγγείλαμε την κάθοδό μας, πρώτοι καταθέτουμε το συνδυασμό μας. Την Τετάρτη 8 Μαίου (19.00) η κεντρική εκδήλωση.

Με δικηγόρο την Έλενα Τσέτση, η δημοτική Παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας» με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Ιωάννη Παπαχρόνη, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ξάνθης το Σάββατο 4/5/2019 στις 11 στο Πρωτοδικείο Ξάνθης το φάκελο του συνδυασμού, καταθέτοντας τα 47 ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για το Δήμο Ξάνθης.

Ο συνδυασμός θα στηρίξει όλα τα ανεξάρτητα τοπικά συμβούλια που κατατέθηκαν για τον Δήμο Ξάνθης ΠΙΣΤΟΣ στις αρχές του.

Πρώτοι αναγγείλαμε υποψηφιότητα, πρώτοι καταθέτουμε συνδυασμό σχολίασε με νόημα στο fb ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού Δημήτρης Πετρόπουλος.

Η φωτογραφία από την κατάθεση του Συνδυασμού.
Επισημαίνεται ότι την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 19.00 στο Elisso Hotel ο Συνδυασμός «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ» παρουσιάζει τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους και το πρόγραμμά του.

Την εκδήλωση μάλιστα θα παρουσιάσει η γνωστή ζωγράφος Φιφή Χατζηστόϊκου, που στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 είχε παρουσιάσει και την εκδήλωση του Αείμνηστου Περιφερειάρχη ΑΜΘ στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης.

Ιδού τι αναφέρει και η σχετική ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους Ξανθιώτες:

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ
Η ΩΡΑ του Γιάννη Παπαχρόνη έφτασε! Η ώρα της δημοτικής παράταξης που δημιουργήθηκε από τους έντιμους και καθαρούς ανθρώπους της πόλης που φιλοδοξούν χωρίς κομματικές παρωπίδες και ταμπέλες ν’ αλλάξουν την πόλη με σημαία της ψυχής τους την ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας», έφτασε. Τα ψέματα τελείωσαν!

Την Τετάρτη 8 Μαΐου στο ξενοδοχείο Elisso Hotel στις 7 το βράδυ ο Γιάννης Παπαχρόνης θα μιλήσει για όλους και για όλα, ζητώντας από τους πολίτες της Ξάνθης και την τοπική κοινωνία τρία πράγματα.

1.Την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ με το διεφθαρμένο χθες και το ΓΝΩΣΤΌ σύστημα των «παλιών».

2.Την ενεργοποίηση όλων των πολιτών, ζητώντας τους ν’ αφήσουν τον καναπέ και να πάνε όχι μόνο να ψηφίσουν αλλά και να…ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ότι έχει σχέση με τα βαρίδια του παρελθόντος και τις πρακτικές που επί χρόνια καταδυνάστευαν τον Δήμο Ξάνθης.

3.Την εμπιστοσύνη των πολιτών ώστε ν’ αλλάξει ριζικά το δημοτικό συμβούλιο και να μπουν ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που δεν θα επιδιώκουν την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων και τις αντιμισθίες.

Καθαρές λοιπόν κουβέντες. Η Δημοτική Παράταξη που γεννήθηκε από τα «σπλάχνα» και την «ψυχή» των ΚΑΘΑΡΩΝ ανθρώπων, προχωράει χωρίς συμβιβασμούς την πορεία της, ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η ώρα του Γιάννη Παπαχρόνη έφτασε!..

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η παρουσίαση των κεντρικών πυλώνων του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού «Αγάπη για την Ξάνθη μας» θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαΐου στο ξενοδοχείο ΕΛΙΣΣΩ.

Ιδού και τι αναφέρει η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Αξιότιμοι Συνδημότες και Συνδημότισσες θα είναι τιμή μας και χαρά μας να παραβρεθείτε στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος μας και των υποψηφίων του συνδυασμού «Αγάπη για την Ξάνθη μας» την Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΕΛΙΣΣΩ.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Παπαχρόνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης