GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αντιλαμβάνεστε πότε λέει ψέματα το παιδί;

Η απάντηση που βγαίνει αυθόρμητα από το στόμα όλων των γονιών και ιδιαίτερα των μαμάδων είναι καταφατική. Η αλήθεια είναι ότι δεν απέχ...


Η απάντηση που βγαίνει αυθόρμητα από το στόμα όλων των γονιών και ιδιαίτερα των μαμάδων είναι καταφατική. Η αλήθεια είναι ότι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, όμως το θέμα είναι να μπορείτε να «διαβάσετε» τις ενδείξεις ότι το παιδί ψεύδεται:
Θα καταλάβετε ότι το παιδί λέει ψέματα όταν…για λίγες ώρες ή και για ολόκληρη τη μέρα μετά το ψέμα που εκστόμισε και το οποίο το παρουσιάζει σαν πραγματικότητα, η συμπεριφορά του αλλάζει άρδην.

Θα καταλάβετε ότι το παιδί λέει ψέματα όταν…δείχνει τάσεις απομόνωσης και αποφεύγει τις συζητήσεις μαζί σας.

Θα καταλάβετε ότι το παιδί λέει ψέματα όταν…αποφεύγει τη βλεμματική επαφή όταν μιλάει επειδή νιώθει τύψεις και ενοχές. Ελάχιστοι άνθρωποι και αυτοί σίγουρα ενήλικοι έχουν τον τρόπο να ψεύδονται κοιτάζοντας το συνομιλητή στα μάτια.

Θα καταλάβετε ότι το παιδί λέει ψέματα όταν…με έμμεσο τρόπο του δείξετε ότι το έχετε καταλάβει, ακόμα κι αν δεν είναι η πλήρης αλήθεια και εκείνο σας επιτίθεται χωρίς προφανή λόγο.

Θα καταλάβετε ότι το παιδί λέει ψέματα όταν…νιώθει την ανάγκη να επικαλεστεί μαρτυρίες άλλων ή ζητάει από τον άλλο γονιό, ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια, να πάρει το μέρος του.